Friday, 29 March, 2024

Το εδεσσαϊκό 2016 Καρναβάλι ξεκινά! Συγκέντρωση φορέων τη Δευτέρα

Η οργανωτική επιτροπή του περυσινού καρναβαλιού ολοκλήρωσε το έργο της και πλέον μπαίνουμε σε τρελούς καρναβαλικούς ρυθμούς. Ήδη πραγματοποιήθηκε συνάντηση απολογισμού

ώστε να είμαστε έτοιμοι για το Εδεσσαϊκό Καρναβάλι του 2016, το 12ο της σύγχρονης ιστορίας. Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ.Δημήτρης Γιάννου τόνισε ότι το καρναβάλι είναι μια διαχρονική αξία για την Έδεσσα και είναι ένας θεσμός που τιμά τον πολιτισμό της πόλης και της περιοχής καλώντας φορείς και πρόσωπα να το πλαισιώσουν και να το στηρίξουν. Την επόμενη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου και ώρα 3μμ στο Κέντρο Καταρράκτες στην Έδεσσα θα οργανωθεί ανοικτή συνάντηση φορέων, επιχειρήσεων και προσώπων που θέλουν να στηρίξουν το Εδεσσαϊκό Καρναβάλι και να το δυναμώσουν ακόμη περισσότερο. Η πρόσκληση είναι ανοικτή σε όλους όσους επιθυμούν να σχηματίσουν μια ομάδα, ή να οργανώσουν κάποια εκδήλωση ή να συμμετέχουν ως εθελοντές ή να στελεχώσουν την νέα οργανωτική επιτροπή.
Καλούνται όλες οι Εδεσσαίοι και Εδεσσαίες να στηρίξουν έμπρακτα ένα θεσμό που τιμά την Έδεσσα και την περιοχή. Μην ξεχνάμε ότι το καρναβάλι και οι γιορτές της εδεσσαϊκής Αποκριάς έρχονται από τα αρχαία χρόνια και είναι … πολιτισμός! Ας αφήσουμε την κριτική και ας πιάσουμε όλοι δουλειά για το καλύτερο εδεσσαϊκό Καρναβάλι.

Το εδεσσαϊκό 2016 Καρναβάλι ξεκινά! Συγκέντρωση φορέων τη Δευτέρα

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου