Friday, 29 March, 2024

Υπό την αιγίδα της Π.Κ. Μακεδονίας το Διεθνές Μουσικό – Θεατρικό Φεστιβάλ «KVN – ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΕΝΩΝΕΙ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ»

Η κεντρική παράσταση και συναυλία του Διεθνούς Μουσικού – Θεατρικού Φεστιβάλ «KVN – Το Χιούμορ Ενώνει τη Νεολαία», που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015, στις 17.00’, στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ.

Το φεστιβάλ που διοργανώνει το Κέντρο Υποστήριξης Νεολαίας «Αιγαίο» Θεσσαλονίκης, άρχισε την προηγούμενη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015, στο ξενοδοχείο «Kassandra Mare» στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής.

150917-KVN-11

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται σε συνεργασία και με τη υποστήριξη του Γενικού Προξενείου της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Θεσσαλονίκη και του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Το «KVN» είναι μουσικό και θεατρικό φεστιβάλ φοιτητικών θεατρικών ομάδων όπου φοιτητές από διάφορα πανεπιστήμια του κόσμου διαγωνίζονται για το ποιος είναι ο πιο κωμικός, ο πιο ετοιμόλογος και ο πιο ευρηματικός.

Το φεστιβάλ, που ξεκίνησε στη Ρωσία πριν από 54 χρόνια, έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός σε ευρωπαϊκό επίπεδο και έχει ως στόχο να συμβάλει στην ενδυνάμωση των σχέσεων των νέων όλης της Ευρώπης.

Συμμετέχουν περισσότεροι από 80 νέοι και νέες από διάφορες χώρες, όπως Αυστρία, Γερμανία, Ελλάδα, Λιθουανία, Μεγάλη Βρετανία, Ολλανδία, Ουκρανία και Ρωσία.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ πραγματοποιούνται επίσης σεμινάρια με θέματα «Καλλιτεχνική – υποκριτική ικανότητα» και «Το σχολειό του KVN», αθλητικοί αγώνες,  καθώς και ξεναγήσεις στα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην κεντρική παράσταση και συναυλία του Σαββάτου θα συμμετάσχουν όλες οι ομάδες νέων.

150917-kvn

Υπό την αιγίδα της Π.Κ. Μακεδονίας το Διεθνές Μουσικό – Θεατρικό Φεστιβάλ «KVN – ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΕΝΩΝΕΙ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ»

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου