Friday, 19 April, 2024

Φως στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, σωτήριο μήνυμα για τον καρκίνο!

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 10 Οκτωβρίου 2018, η εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, με τη φωταγώγηση του Πνευματικού κέντρο της πόλης

με το δυνατό μήνυμα «Μάθε πρόλαβε, αντιμετώπισε»!

Το μήνυμα που ενεργοποιεί κάθε γυναίκα ώστε να φροντίσει τον εαυτό της. Η πρόληψη σώζει ζωές, ειδικά σε ότι αφορά τον καρκίνο.

Ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΠ Απόστολος Φάκκας παραβρέθηκε στη φωταγώγηση, δίνοντας επίσης το μήνυμα της πρόληψης και της έγκαιρης αντιμετώπισης.

Ο διευθυντής ακτινοδιαγνώστης εξειδικευμένος στον μαστό Ι. Ρετσιλάς μίλησε για την ηλικία που πρέπει κάθε γυναίκα να κάνει μαστογραφία, αλλά όπως είπε, το θέμα, έστω και σε μικρότερο ποσοστό, αφορά και τους άντρες.

Επίσης, η ογκολόγος Ο. Ρωμανίδου επέμεινε ότι όσο πιο γρήγορα διαγνωστεί ο καρκίνος, σε όποια μορφή, τόσο υπάρχει και θεραπεία.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του νοσοκομείου Μ. Λαγομάτη, ο διοικητής Χ. Σμίας και οι ιατροί ευχαρίστησαν τους αδελφούς Καμτσίκη για τη δωρεά του ολοκαίνουργιου υπερηχοτομογράφου με την ειδική κεφαλή για τον υπέρηχο του μαστού.

Ο Μπάμπης Καραβίδας της ΔΗΚΕΠΑ «έντυσε» τη βραδιά με μουσική και ο Γιώργος Καπαγιάρογλου ανέλαβε το φωτισμό!

Μετά τη φωταγώγηση, μοιράστηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια, σελιδοδείκτες με το μήνυμα love yourself, love your health και όσοι παραβρέθηκαν απόλαυσαν το μπουφέ!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου