Thursday, 18 April, 2024

Φωτογραφίζοντας την ανοιξιάτικη ύπαιθρο και τους κερασώνες, με τον Σύλλογο Προστασίας Υδρολογικού Συστήματος Εδεσσαίου ποταμού «νεοSOS”

Την Κυριακή των Βαΐων, 9 Απριλίου, ο Σύλλογος Προστασίας Υδρολογικού Συστήματος Εδεσσαίου ποταμού «νεοSOS”, διοργανώνει πεζοπορία

με προορισμό τις πηγές του Εδεσσαίου ποταμού, φωτογραφίζοντας την ανοιξιάτικη ύπαιθρο.

Η κερασιά, δέντρο ζωής για τον τόπο μας, αφού συνδέεται άμεσα με την ταυτότητά του, αποτέλεσε την κεντρική ιδέα για την εκδήλωση του συλλόγου, μια εκδήλωση που θεσμοθετείται πλέον στις ετήσιες δράσεις του.

Η συνάντηση όσων επιθυμούν να συμμετέχουν στην ανοιξιάτικη πορεία, θα γίνει στις 11:00 το πρωί, στην περιοχή του Αϊ – Γιώργη Βρυττών. Ακολουθώντας τη διαδρομή μέσα από το χωριό των Βρυττών και διασχίζοντας τους κερασώνες, θα φτάσουμε στις πηγές του Εδεσσαίου, αποτυπώνοντας στο φωτογραφικό φακό, τις ανθισμένες κερασιές τις ίριδες και πιθανόν τις σπάνιες ορχιδέες που συναντώνται στα υγρολίβαδα της περιοχής.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου νέοSOS προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του να μοιραστούν μαζί του τη μαγεία του τόπου μας, βάζοντας ο καθένας την προσωπική του ματιά στη συλλογική προσπάθεια.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου