Friday, 19 April, 2024

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΚΑΠΗ Έδεσσας

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Έδεσσας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 19 Δεκεμβρίου 2019 από το Ν.Π.Δ.Δ. «ΕΥ ΖΗΝ» του Δήμου Έδεσσας.
Η συμμετοχή των μελών ήταν μεγάλη τόσο από την Έδεσσα όσο και από την ευρύτερη περιοχή της Βεγορίτιδας που διασκέδασαν και αντάλλαξαν ευχές μεταξύ τους.
Την εκδήλωση πλαισίωσε το συγκρότημα «Ματζωραίοι» με την Μαρία Γκανάτσιου στο τραγούδι.
Η Προϊσταμένη του ΚΑΠΗ, Σωτηρία Φιλούκατζη στην ευχητήρια ομιλία της, μίλησε για την μεγάλη συμμετοχή των μελών του ΚΑΠΗ και τους συγχάρηκε, καθώς πολλά μέλη μετακινούνται από χωριά της ευρύτερης περιοχής της Έδεσσας για να συμμετέχουν στις δράσεις του ΝΠΔΔ του «ΕΥ ΖΗΝ».
Ο Δήμαρχος Έδεσσας, Δημήτριος Γιάννου που παρευρέθη στην γιορτή τους, χαιρέτισε στο λόγο του τους καλεσμένους, ανέφερε ότι χαίρεται να συναναστρέφεται με τα μέλη του ΚΑΠΗ πως υπάρχει ζωντάνια και διάθεση κι αυτό βοηθάει να συνεχιστεί το έργο της Δημοτικής Αρχής.


Ο Πρόεδρος του «ΕΥ ΖΗΝ» Δημήτριος Γιώγας με τη σειρά του ευχαρίστησε τα μέλη του ΚΑΠΗ, το προσωπικό του αλλά και το σύνολο των εργαζομένων του «ΕΥ ΖΗΝ». Επισήμανε χαρακτηριστικά πως δεν θέλει να κάνει απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, αλλά να κοιτάει μπροστά κάνοντας νέα σχέδια για το μέλλον.

 
Στην εκδήλωση επίσης ήταν παρόντα επίσημα πρόσωπα, η Αντιδήμαρχος, Μαρούλα Βλάχου-Κατσάρα, η Αντιπρόεδρος του ΔΣ του «ΕΥ ΖΗΝ» Ελένη Καραπατσούδη, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος, Μαρία Δαλκαλίτση, Κωνσταντίνα Πλιούτα, η Διευθύντρια του «ΕΥ ΖΗΝ» Κατερίνα Γκίνη και οι εθελοντές δάσκαλοι της χορωδίας του ΚΑΠΗ και μουσικοί, Σωτήρη Δραγούμη, Ραφαήλ Πολυχρονιάδη και Δημήτριο Γησάρη.
Το κέφι, ο χορός, η καλή διάθεση και το τραγούδι ήταν ανεξάντλητα. Καλές Γιορτές λοιπόν με Υγεία και Ευτυχία.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου