Thursday, 28 March, 2024

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας, στην Παλιά Μητρόπολη Έδεσσας

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας, στο πλαίσιο του εορτασμού των Χριστουγέννων, θα στολίσει και φέτος το χριστουγεννιάτικο δέντρο της

στην αυλή της Παλιάς Μητρόπολης Έδεσσας, την Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 6 μ.μ. Τον στολισμό θα κάνουν τα παιδιά του 8ου Δημοτικού Σχολείου Έδεσσας με στολίδια που φιλοτέχνησαν τα ίδια, με την καθοδήγηση του εικαστικού Παντελή Ταμουτσέλη. Η Φιλαρμονική του Δήμου Έδεσσας θα συνοδεύει τον στολισμό με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα.

Αμέσως μετά, η εκδήλωση θα συνεχιστεί στο ξενοδοχείο «Βαρόσι 4 Εποχές», όπου τα παιδιά θα παρακολουθήσουν το δρώμενο «…μέσα σ’ ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι», όπου το ίδιο το παραμύθι «ζωντανεύει» και εμπλουτίζεται από ήχους της φύσης που θα αναπαράγουν τα παιδιά, τα οποία συμμετέχουν διαδραστικά και ψυχοκινητικά.

Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας Ελισάβετ Φράγκου, την Παιδαγωγική Ομάδα του Κέντρου Περιβαλ-λοντικής Εκπαίδευσης Έδεσσας-Γιαννιτσών Μαρία Αβραάμ, Σοφία Θεοδωρίδου και Θοδωρή Παπαϊωάν-νου, ο οποίος είναι και ο συντονιστής του δρώμενου, καθώς και την Φιλαρμονική του Δήμου Έδεσσας και τον αρχιμουσικό Λάκη Σαμαρά.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας, στην Παλιά Μητρόπολη Έδεσσας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου