Friday, 19 April, 2024

“Χώροι-Σύμβολα-Μνήμες” παρουσιάζονται σε εικαστική έκθεση στη Σκύδρα

 “Χώροι-Σύμβολα-Μνήμες” παρουσιάζονται σε εικαστική έκθεση στη Σκύδρα

Ένα μοναδικό εικαστικό γεγονός με πρωτότυπα έργα για τη Σκύδρα και την περιοχή της από τοπικούς καλλιτέχνες παρουσιάζεται τις ημέρες αυτές στην αποθήκη της Ένωσης (δίπλα από το πάρκινγκ ΟΣΕ Σκύδρας).

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δουν έργα ζωγραφικά, φωτογραφίες, χαρακτικά, κατασκευές, εγκαταστάσεις κ.ά. από καλλιτέχνες του Δήμου Σκύδρας και μαθητές του Εργαστηρίου ζωγραφικής και τεχνών Art House του Κώστα Γκέλου. Με έργα συμμετέχουν επίσης η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας, το Γενικό Λύκειο Σκύδρας,  Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Σκύδρας, όπως το 1ο και 2ο Δημοτικό Σκύδρας, τα δημοτικά Μανδάλου, Άσπρου, Λουτροχωρίου, προφήτη Ηλία και Σεβαστειανών,  η Δημοτική Βιβλιοθήκη, το ΚΑΠΗ, χορευτικοί, μορφωτικοί σύλλογοι και πολλοί δημότες που συνέβαλλαν με φωτογραφίες ή αντικείμενα από την ιστορία και καθημερινότητα της περιοχής.

Η έκθεση λειτουργεί κάθε απόγευμα 5.30-10.00μ.μ. καθώς και πρωινά Παρασκευής και Κυριακής (11.00-14.00), έως και τις 12 Ιουνίου 2015.

Όπως αναφέρει η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου η ομαδική εικαστική έκθεση «Σκύδρα: Χώροι-Σύμβολα-Μνήμες», με τα δικά της καλλιτεχνικά στοιχεία και τη δική της δύναμη, όπου το παρόν ζωντανεύει το παρελθόν, χαράσσει το δικό του δρόμο που είναι η βάση και η αφετηρία του μέλλοντος.

007 008 020 035 036

 

Χ.Π.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου