Friday, 29 March, 2024

Όλα έτοιμα για το 29ο Καρναβάλι Κρύας Βρύσης

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες από όλους τους φορείς και ειδικότερα

από τη νεολαία της Κρύας Βρύσης για την άρτια διοργάνωση του 29ου Καρναβαλιού.

Σε συνεργασία με τον  Δήμο Πέλλας, τη ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας και τον Εμπορικό σύλλογο Κρύας Βρύσης υπόσχονται ένα ξέφρενο σε ρυθμό πρόγραμμα με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις για τα παιδιά, όπως ομαδικά παιχνίδια, το κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού και αποκορύφωμα τη μεγάλη Καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής 26ης Φεβρουαρίου στις 16:00, με τις Μαζορέτες της Εθνικής Ελλάδος, με το κάψιμο του καρνάβαλου και ξεφάντωμα με χάλκινα!

Η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση θα ξεκινήσει την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 16:00 στον πεζόδρομο της πόλης. Με πολλές και ευφάνταστες συμμετοχές, με φανταχτερά χρώματα, με νέα άρματα, μάσκες και στολές, εκατοντάδες καρναβαλιστές θα παρελάσουν στον πεζόδρομο της πόλης και θα  μας χαρίσουν ένα απίστευτο θέαμα κεφιού, σάτιρας, χορού, διασκέδασης και ξεγνοιασιάς.      

Ψυχή και της φετινής διοργάνωσης η ομάδα της Νεολαίας Κρύας Βρύσης που χάρη στην έμπνευση, τη ζωντάνια και  την ευρηματικότητά της, εμπλουτίζει, ανανεώνει και προσθέτει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που κάνουν τη διαφορά και αναβαθμίζουν το καρναβάλι της Κρύας Βρύσης.

Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν  το Σάββατο το πρωί με δράσεις και εκδηλώσεις για τα παιδιά και θα  κορυφωθούν την Κυριακή με την μεγάλη παρέλαση, και το υπερθέαμα που θα μας χαρίσουν οι Μαζορέτες της Εθνικής Ελλάδας, το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου, άφθονο κρασί και γλέντι με τα Χάλκινα.

Παρουσιαστές του Καρναβαλιού θα είναι ο Τάσος Βοτάρης και ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Σας περιμένουμε όλους!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου