Thursday, 28 March, 2024

Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας: Η εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας

O Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας, πραγματοποίησε την εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας του Ομίλου, την Κυριακή στην κατάμεστη αίθουσα του Πάνθεον

παρουσία των αθλητών και αθλητριών, των μελών και των πολλών φίλων του Ομίλου.

Τον Όμιλο τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Δημήτρης Σταματιάδης, η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη, ο πρ. βουλευτής Ι. Σηφάκης, ο Περιφερειακός σύμβουλος Πέτρος Ζέρζης, οι αντιδήμαρχοι Αλμωπίας Πολυξένη Νάνου, Ιωάννης Σέλκος και Σταύρος Αναστασιάδης, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος, Νικος Παρούτογλου, Λάκης Προκοπίδης, Σταυρούλα Λαζάρου, Χρήστος Μήνου και εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων.Ο πρόεδρος του Ομίλου Πέτρος Τσαρκνιάς, αναφέρθηκε στην πλούσια δραστηριότητα του Ομίλου στην τεράστια και ομαδική δουλειά των μελών, των αθλητών και προπονητών του Ομίλου, στις επιτυχίες των αθλητών, στη συνεχή προσπάθεια για τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων ώστε να μπορούν να φιλοξενήσουν στο άμεσο μέλλον και άλλες μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

Μάλιστα, ο Όμιλος με την υποστήριξη του Απόστολου και Στέφανου Τσιτσιπά, έχει αιτηθεί την ανάληψη σημαντικών διεθνών τουρνουά από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αριδαίας. Όραμα των ανθρώπων του Ομίλου είναι να συνδεθεί το όνομα της Αλμωπίας και με το tennis αξιοποιώντας τις αθλητικές υποδομές τις δυνατότητες φιλοξενίας και τις ομορφιές της περιοχής. Στην όμορφη βραδιά, κράτησαν μουσική συντροφιά ο Νίκος Αμπάρης και ο Θανάσης Γκιώσης.

Φωτογραφίες Γιώργος Λουλούδης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου