Saturday, 20 April, 2024

Έδεσσα: Σύσκεψη Περιφερειακού Κλιμακίου Π.Ο.Σ.Ε.Η Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας

Έδεσσα: Σύσκεψη Περιφερειακού Κλιμακίου Π.Ο.Σ.Ε.Η Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας 

Την Κυριακή 29 Μαρτίου διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Ν. Πέλλας η Σύσκεψη Περιφερειακού Κλιμακίου Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας στην πόλη της  Έδεσσας, στον πολυχώρο  ”Κανναβουργείο”.

Στην Σύσκεψη παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η) κ. Κασαπίδης Διαμαντής , οι σύμβουλοι του Προεδρείου Περιφερειών Κεντρικής &Δυτικής Μακεδονίας κ. Κουντουργιάννης Άγγελος και ο κ. Νταλιόπουλος Στυλιανός . Τα μέλη των Δ.Σ των Συνδέσμων  που έδωσαν το παρών ήταν Σ.Ε.Η Αλεξάνδρειας, Σ.Ε.Η Βέροιας,  Σ.Ε.Η Θεσσαλονίκης, Σ.Ε.Η Καστοριάς, Σ.Ε.Η Κιλκίς,  Σ.Ε.Η Κοζάνης, Σ.Ε.Η Πιερίας, Σ.Ε.Η Φλώρινας, και Σ.Ε.Η Χαλκιδικής. Κατόπιν προσκλήσεως στην εκδήλωση προσήλθαν συνάδελφοι-μέλη των Δ.Σ  των Σ.Ε.Η Δράμας, Σ.Ε.Η  Έβρου, Σ.Ε.Η Ξάνθης, Σ.Ε.Η Ορεστιάδας Διδυμοτείχου και Σ.Ε.Η Ροδόπης. Από τους τοπικούς παράγοντας ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Σ  κ. Τοδίτσκας Γεώργιος και ο προϊστάμενος της ΔΕΔΔΗΕ κ. Μπουτάκης Θεόδωρος. Δυστυχώς από την εκδήλωση απουσίαζαν οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής .

Την ενέργεια αυτή στήριξαν οικονομικά το Επιμελητήριο Νομού Πέλλας, το κατάστημα ηλεκτρολογικού εξοπλισμού ”Θωμάς”, το κατάστημα ηλεκτρολογικού υλικού ”Νικηφόρου” και η εταιρεία Schneider Electric.

 DSC03024

Η έναρξη της Σύσκεψης  πραγματοποιήθηκε με τον χαιρετισμό του Προέδρου Σ.Ε.Η Πέλλας κ. Γεώργιο Παλαμά, ο οποίος ανέλαβε τον συντονισμό της συζήτησης μεταξύ των προσκεκλημένων. Ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου κ. Νάστος Αθανάσιος σημείωσε πως η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία καθώς αναπτύχθηκε εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των εκπροσώπων-μελών των Συνδέσμων για τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο.

Στο τέλος της Σύσκεψης ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας (Π.Ο.Σ.Ε.Η) αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η διεξαγωγή ήταν άριστη και ότι υπήρχε η μεγαλύτεροι συμμετοχή από όλα τα άλλα περιφερειακά συμβούλια.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου