Tuesday, 23 April, 2024

Απάντηση προς τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής του Νομού Πέλλας Ι. Σαχινίδη

Απάντηση προς τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής του Νομού Πέλλας  Ι. Σαχινίδη 

Φίλτατε κύριε Σαχινίδη,

ψάχνοντας τις προηγούμενες ημέρες να ενημερωθούμε για τις υποψηφιότητες των κομμάτων στο νομό μας, είχαμε αρκετές επικοινωνίες. Η αλήθεια είναι ότι λόγω της ημέρας που εκδόθηκε το φύλλο της Τετάρτης, 7 Ιανουαρίου – αργία των Θεοφανείων την προηγούμενη που ”έβγαινε”, υπήρξαν δυσκολίες και τυχόν ελλείψεις και παραλείψεις που θα συμπληρωθούν και θα διορθωθούν στο επόμενο έντυπο φύλλο. Στο site όμως του ”Λόγου” υπάρχει η σχετική δημοσίευση σήμερα, πριν λάβουμε την επιστολή σας φυσικά, για τους υποψηφίους στο νομό Πέλλας από το Σύνδεσμο της Χρυσής Αυγής. Και αυτό διότι η λίστα ολοκληρώθηκε χθες βράδυ, όπως πληροφορηθήκαμε.

Και από άλλα κόμματα, δεν συμπεριελήφθησαν οι υποψήφιοι, όμως όπως ”προείπα” με την πλήρη συμπλήρωση των ονομάτων θα δημοσιευτούν και στο έντυπο και πρωτίστως στο ηλεκτρονικό μας site logospellas.gr

Το ζήτημα είναι ότι οι περισσότερες πληροφορίες συλλέχτηκαν από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους που επικοινώνησαν μαζί μας.

Δικό σας αντίστοιχο ενδιαφέρον δεν διαπιστώθηκε. Παράδειγμα, η πολιτική εκδήλωση στην Τ.Ο. Πέλλας-Ημαθίας στην Κρύα Βρύση, που διοργανώσατε το περασμένο Σάββατο και το είδαμε τυχαία σε μία ανάρτηση άλλου μέσου.

Στείλατε κάποιο email ή πρόσκληση για τη συγκεκριμένη εκδήλωση; Εμείς πάντως δε λάβαμε κάτι.

Μιλάτε για μεροληψία σε ποιους;

Σε αυτούς που ήταν οι μοναδικοί που κάλυπταν τις εκδηλώσεις σας από το 2011 σε Γιαννιτσά και Κρύα Βρύση; Που είχε τις απόψεις σας, όπως για τα συμβάντα στον ομαδικό τάφο το 2013; Στις 20 Απριλίου στα γραφεία του Κόμματος στην Κρύα Βρύση, που πραγματοποιήσατε την επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του Κινήματος στους νομούς Πέλλας και Ημαθίας; Ποιοι άλλοι δημοσιογράφοι ήταν μαζί σας;

Μόνο Χρυσαυγίτες δεν μας έχουν χαρακτηρίσει κ. Σαχινίδη.

Ή μάλλον λάθος έκφραση. ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΦΩΝΗ.
ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ”ΛΟΓΟΥ” ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΠΕΛΛΑ, σας έχω πάρει πολλές φορές τηλέφωνο να μας πείτε τις απόψεις σας. Άλλοτε μάλιστα, πριν ένα και δύο χρόνια.. αποφεύγατε να μιλήσετε και λέγατε .. έχω δουλειά. Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε… Όπως και άλλους υποψηφίους σας, π.χ. από Αλμωπία, που έλεγαν… ναι, θα σας πάρουμε εμείς, και δεν επικοινώνησαν ποτέ. Όσο για την περίπτωση της Σκύδρας, που αναφέρετε και πάλι δεν ενημερωθήκαμε… σας πέτυχα τυχαία, εφόσον είχα βρεθεί για άλλο θέμα στην πόλη κι έτσι έγινε το ρεπορτάζ. Στη συνέχεια, αν ενθυμήστε σας είδα και ρώτησα τι είχατε… και είπατε.. είμαστε καλά, πίνουμε καφέ!

Θέλετε κι άλλα παραδείγματα αμεροληψίας; Τον Απρίλιο του 2014, πριν τις περιφερειακές – δημοτικές εκλογές, ήμασταν και πάλι η μοναδική στο νομό εφημερίδα που είχε συνέντευξη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Ν. Χρυσομάλλη, και μάλιστα έγινε αναπαραγωγή και δημοσίευση της, στη δική σας διαδικτυακή σελίδα ”Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή”.

Επιπλέον, στα παραπολιτικά μας, νομίζω τα διαβάζετε και δε μένετε μόνο στις άλλες σελίδες, συχνά πυκνά κάνουμε αναφορά για την πολιτική κατάσταση και για το ποιοι είναι οι ΚΑΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…

Επειδή όμως εμείς έχουμε μνήμη, όπως και οι αναγνώστες μας ευελπιστούμε και οι 11.500 και πλέον ψηφοφόροι σας, όπως σημειώνετε, στο νομό νομίζω ότι ξέρουν, βλέπουν και εκτιμούν ανάλογα.

Τα υπόλοιπα δε θα τα σχολιάσω, κύριε Σαχινίδη, γιατί μου μοιάζουν περισσότερο ως απειλή, και δε θα πέσω σε τέτοιο επίπεδο συζήτησης.

Απειλές δε δεχόμαστε από κανέναν, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ «ΘΕΟ».

Υποδείξεις βεβαίως και γι’ αυτό το λόγο, μπήκα και στη διαδικασία να απαντήσω στην επιστολή σας.

Συνεχίζουμε να κάνουμε όπως ξέρουμε τη δουλειά μας και να την τιμάμε γιατί μας τιμάνε και τόσες χιλιάδες κόσμου στο νομό και τους ευχαριστούμε όλους για αυτό.

Υ.Γ. Θα μου επιτρέψετε να σας υποδείξω όμως κι εγώ – ότι η ενημέρωση μπορεί να γίνεται με διαφορετικό τρόπο – τον πλέον δημοκρατικό και να υπενθυμίσω ότι ”Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τον ευεργετηθέντα αχάριστο”.

Καλή επιτυχία στις εκλογές να ευχηθώ.

Χριστίνα Παπαδοπούλου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου