Wednesday, 24 April, 2024

Γενική συνέλευση και εκλογές της Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ Α΄ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΟ 17ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΛΜΕ

Ενόψει των εκλογών του 17ου Συνεδρίου της ΟΛΜΕ που θα πραγματοποιηθεί από 1-7-15 μέχρι και 4-7-15 στην Αθήνα, το ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ καλεί τα μέλη του σωματείου,  στη Γενική Συνέλευση  για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο 17ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ,  την Τρίτη 5/5/2015 και ώρα  9:00π.μ. στο γραφείο μας ,στο Εργατικό Κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας,  Φλωρίνης 4 στην Έδεσσα.

Για την ημερομηνία αυτή έχει δοθεί  από τη Δευτεροβάθμια Διεύθυνση  άδεια συμμετοχής στους εκπαιδευτικούς της Α΄ ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ.

Την ίδια ημέρα και μετά το τέλος της συνέλευσης  έως 18 μμ, θα ακολουθήσουν οι εκλογές για την ανάδειξη των αντιπροσώπων μας στο 17ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ.

Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για το 17ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ θα γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Α ΕΛΜΕ :  :   elmepellas@yahoo.gr  μέχρι τις 10μμ  της Παρασκευής 1/5/2015.

  Συναδέλφισσες  και Συνάδελφοι,

Ο αριθμός των αντιπροσώπων που θα εκλέξει κάθε ΕΛΜΕ, εξαρτάται από τον αριθμό των μελών της που θα ψηφίσουν,γι αυτό  είναι κρίσιμο να συμμετέχουμε όλοι στις διαδικασίες της Συνέλευσης και της Ψηφοφορίας.

Για το Δ.Σ. της Α΄ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ

Η Πρόεδρος                                                                                                        Ο Γραμματέας

Δουλγερίδου Μαριάννα                                                                              Παπαδόπουλος Γιώργος

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου