Thursday, 28 March, 2024

Εκδήλωση ενημέρωσης για την υλοποίηση κοινωνικού προγράμματος από τον Δήμο Σκύδρας

Εκδήλωση ενημέρωσης για την υλοποίηση κοινωνικού προγράμματος από τον Δήμο Σκύδρας

Στο περίγραμμα της κοινωνικής του δραστηριοποίησης ο Δήμος Σκύδρας πραγματοποιεί στο Πνευματικό του Κέντρο, την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015, κι ώρα 5:30 μ.μ., ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο: «Νέα μέσα έρχονται να ενισχύσουν την κοινωνική φροντίδα του Δήμου Σκύδρας».

Υλοποιείται δε, στο πλαίσιο παρουσίασης κι εφαρμογής του έργου «Υπηρεσίες ατόμων τρίτης ηλικίας και ειδικών ομάδων πληθυσμού στο Δήμο Σκύδρας».

Στόχος του είναι η δημιουργία και η ανάπτυξη ενός νέου ολοκληρωμένου συστήματος απομακρυσμένης φροντίδας και παρακολούθησης ατόμων ή ευπαθών ομάδων που χρήζουν κοινωνικής πρόνοιας και υποστήριξης από το Δήμο. Δηλαδή, μέσω του πατήματος ενός κουμπιού, που θα έχει στη διάθεσή του κάποιος ανήμπορος συμπολίτης μας, θα ενημερώνονται και θα ενεργοποιούνται υπηρεσίες του Δήμου (Βοήθεια στο σπίτι) ή άλλοι φορείς για να παράσχουν ανάλογη αρωγή.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθούν οι νέες υπηρεσίες του έργου, καθώς επίσης, θα αναλυθεί η διαδικασία εγγραφής των μελλοντικών δικαιούχων συμπολιτών μας, που σημειωτέον, θα εντάσσονται και θα εξυπηρετούνται χωρίς επιβάρυνση.

Εισηγητές θα είναι στελέχη του Δήμου και της αναδόχου εταιρείας «Γνώμων Πληροφορικής Α.Ε.»

Προσκαλούμε, λοιπόν, κάθε ενδιαφερόμενο συμπολίτη μας να συμμετάσχει στην εκδήλωση, όπου θ΄αναλυθούν όλες οι λεπτομέρειες του συγκεκριμένου προγράμματος. Πληροφορίες: Αθανάσιος Λιάμπας, τηλ.: 2381351851 και Δημήτρης Αλεξανδρίδης, τηλ.: 2381351802.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου