Wednesday, 17 April, 2024

Κοπή πίτας Επιμελητηρίου Πέλλας

Κοπή πίτας Επιμελητηρίου Πέλλας
Την καθιερωμένη του δεξίωση και κοπή πίτας πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Πέλλας το Σάββατο 17 Ιανουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων «Έπαυλις» στην Έδεσσα. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη ως επί το πλείστον από τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Α. Τζιτζικώστας, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γ. Καρασμάνης, οι βουλευτές Θ. Τζάκρη, Δ. Σταμενίτης και Ι. Τζαμτζής, ο αντιπεριφερειάρχης Θ. Θεοδωρίδης, οι δήμαρχοι Πέλλας Γ. Στάμκος και Έδεσσας Δ. Γιάννου, πρόεδροι Επιμελητηρίων όμορων νομών και πολλοί επιχειρηματίες, έμποροι βιοτέχνες του Νομού.

Η εκδηλώση ξεκίνησε με την κοπή της πίτας και στη συνέχεια χαιρέτησαν την εκδήλωση ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και ο κ. Τζιτζικώστας.

Ακολούθως, το λόγο πήρε ο οικοδεσπότης και πρόεδρος του Επιμελητηρίου. Μεταξύ άλλων, ο κ. Ιορδάνης Τσώτσος αναφέρθηκε στα Επιμελητήρια και το γεγονός ότι μπήκαν στο στόχαστρο για λουκέτο από την κυβέρνηση και αυτό εξόργισε τους επαγγελματίες, καθώς τα επιμελητήρια βοήθησαν πάρα πολύ την κυβέρνηση να πετύχει πάρα πολλούς στόχους. ”Μας λέγανε πως υπάρχει ζήτημα με την υποχρεωτικότητα των συνδρομών για τα Επιμελητήρια. Για ποιο; Το ποσό των 3 ευρώ το μήνα που μειώθηκε μάλιστα στα μισά; Ήθελαν να τα κλείσουν για να πάρουν τα προγράμματα και τα ΕΣΠΑ οι αιώνιοι κρατικοδίαιτοι…”. Καταλήγοντας ο κ. Τσώτσος επεσήμανε ότι ο καθένας έχει ένα όπλο στα χέρια του και δεν είναι άλλο από αυτό της ψήφου. “Δεν μπορούμε να σηκώσουμε άλλα βάρη…”.

Τα όσα ειπώθηκαν από τον πρόεδρο που δε συνηθίζει να μασάει τα… λόγια του και παραλειπόμενα στο επόεμνο φύλλο του “Λόγου της Πέλλας” την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015.

DSC02512 DSC02509 DSC02486 DSC02478 DSC02470

Χ.Π.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου