Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Μαρία Καράμπελα “Δεν τίθεται κανένα θέμα κατάργησης της υπηρεσίας”

Μαρία Καράμπελα “Δεν τίθεται κανένα θέμα κατάργησης της υπηρεσίας”

Με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα στο Περιφερειακό Συμβούλιο θα ήθελα να εκφράσω την θέση μου σχετικά με την μετακίνηση των διοικητικών υπαλλήλων από την Κτηνιατρική Υπηρεσία και το Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης Αλμωπίας και να πάρει τέλος το κύμα παραφιλολογίας που ξεκίνησε αυτές τις μέρες με την υποτιθέμενη κατάργηση ή υποβάθμιση αυτής.

Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε το εξής: Δεν τίθεται κανένα θέμα κατάργησης της υπηρεσίας. Η μετακίνηση των διοικητικών υπαλλήλων σε καμία περίπτωση δεν συνεπάγεται υποβάθμιση της Υπηρεσίας κάθε άλλο μάλιστα αναβάθμιση αυτής με Υπαλλήλους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

Φυσικά και δεν κλείνουμε τα αυτιά μας στην Τοπική Κοινωνία της Αλμωπίας.

Φυσικά και ακούμε τα αιτήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων της Αλμωπίας.

Είμαι ΜΑΖΙ με την Τοπική Κοινωνία της Αλμωπίας και ως Εκλεγμένη Περιφερειακή Σύμβουλος είμαι κομμάτι αυτής και σε καμία περίπτωση ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΩ σε κατάργηση ή υποβάθμιση όχι μόνο της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Αλμωπίας αλλά και καμίας άλλης υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας εξαρτώμενης της Περιφέρειας.

Τέλος ως εκλεγμένη Περιφερειακή Σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας θα ήθελα να ΔΗΛΩΣΩ ότι είμαι εκλεγμένη για να υπηρετώ όχι τις Περιφερειακές Αρχές αλλά τις ίδιες τις τοπικές κοινωνίες που συντελούν τις Περιφερειακές Ενότητες και κατ’ επέκταση τις Περιφέρειες και κάθε απόφαση που δεν θα λαμβάνεται με γνώμονα το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας θα με βρίσκει ΑΠΕΝΑΝΤΙ.

Περιφερειακή Σύμβουλος
ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου