Wednesday, 24 April, 2024

Νίκος Θωμαϊδης: «Δεν περισσεύει κανείς και πόσο μάλλον ο Δάνης Τζαμτζής»

Σε ερώτηση που κάναμε στον Γραμματέα της ΝΟΔΕ Πέλλας και Πρόεδρο της Δημ. Τ.Ο. Πέλλας Θωμαϊδη Νίκο για το θέμα που δημιουργήθηκε με την δήλωση του Βουλευτή Ιορδάνη Τζαμτζή για τους υποψηφίους μας τόνισε ότι τα όποια μικρά προβλήματα προέκυψαν στην συγκρότηση του ψηφοδελτίου θα ξεπεραστούν με γνώμονα το καλό της Πέλλας και την νικηφόρα πορεία της ΝΔ στις επικείμενες εκλογές.

Ολόκληρη η απάντηση

Η Νέα Δημοκρατία θα είναι θα είναι πρώτη στην Ελλάδα και πρώτη με διαφορά στην Πέλλα.

Τα όποια μικρά προβλήματα προέκυψαν στην συγκρότηση του ψηφοδελτίου θα ξεπεραστούν με γνώμονα το καλό της Πέλλας και την νικηφόρα πορεία της ΝΔ στις επικείμενες εκλογές.
Σε μια δύσκολη εποχή για τους Έλληνες τα προβλήματα αυτά δεν ενδιαφέρουν τον πολύ κόσμο που έχει να αντιμετωπίσει δικά του μεγαλύτερα προβλήματα επιβίωσης είναι προβλήματα που πρέπει να λύνονται στα όργανα της παράταξης.
Σε κάθε προεκλογική περίοδο είναι φυσικό κατα την διαδικασία της συγκρότησης ενός ψηφοδελτίου να προκύπτουν διάφορα θέματα, ειδικά όταν υπάρχουν πολλά και ικανά στελέχη πρόθυμα να συμμετέχουν και πρέπει να διατηρηθούν πολλές και λεπτές ισορροπίες.
Τα στελέχη της ΝΟΔΕ είναι σε συνεχή επικοινωνία με τα κεντρικά της παράταξης όπου παίρνονται οι σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τους υποψηφίους βουλευτές, η ΝΟΔΕ Πέλλας και οι Τοπικές Οργανώσεις έχουν βοηθητικό και συμβουλευτικό ρόλο και μπορώ να πω ότι σε μεγάλο βαθμό λαμβάνεται σοβαρά η άποψη τους από τους υπευθύνους οι οποίοι όμως έχουν και την τελικό λόγο.
Δεν περισσεύει κανείς και πόσο μάλλον ο Δάνης Τζαμτζής, ένα στέλεχος της παράταξης από την ίδρυση της με τεράστια πορεία μέσα σε αυτήν και μεγάλη προσφορά στην Πέλλα, νομίζω ότι η τελική απόφαση που θα παρθεί εντός της ημέρας από την Νέα Δημοκρατία και τα αρμόδια όργανα θα είναι η καλύτερη δυνατή και θα οδηγήσει την παράταξη στην Νίκη των πολύ σημαντικών εκλογών που έχουμε μπροστά μας και από το αποτέλεσμα αυτών κρίνεται η πορεία της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην ευημερία.
Δεν θα αφήσουμε αυτά τα μικρά προβλήματα να διασπάσουν την ενότητα της ΝΔ και να επιτρέψουν στον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει πράξη το καταστρεπτικό του πρόγραμμα που προβλέπει την έξοδο της Ελλάδας από το Ευρώ και την επιστροφή στην δραχμή όπως και την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς.

Νικόλαος Θωμαΐδης
Γραμματέας ΝΟΔΕ Πέλλας – Πρόεδρος Δημ.Τ.Ο. Πέλλας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου