Friday, 19 April, 2024

Ολοκληρώθηκε η δράση «Πασχαλινό Τραπέζι για Όλους» του Δήμου Αλμωπίας

Ολοκληρώθηκε η δράση  «Πασχαλινό Τραπέζι για Όλους» του Δήμου Αλμωπίας

Ο Δήμος Αλμωπίας με την ολοκλήρωση της Κοινωνικής Δράσης «Πασχαλινό Τραπέζι για Όλους» την οποία πραγματοποίησε σε συνεργασία με τη ΔΗ.Κ.Ε.Α, την Υπηρεσία Κοινωνικής Μέριμνας και το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης  Ν. Πέλλας:

Ευχαριστούν από καρδιάς, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας και Χρύσας – Τσάκων – Ροδωνιάς για την προσφορά τους σε Λαμπάδες, καθώς και όλα τα Σχολεία της Αλμωπίας για την προσφορά τους σε τρόφιμα και παιχνίδια, την επιχείρηση του κ. Σιώπκα Διονύσιου για την προσφορά σε τσουρέκια, τον Αγροτικό Σύλλογο Αλμωπίας, καθώς και τους παραγωγούς του Τ.Δ. Περίκλειας  για την προσφορά τους σε πατάτες, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, τους Προέδρους Τ.Δ., τους Επιχειρηματίες της περιοχής μας,  τα σούπερ μάρκετ Μασούτη και Family Αριδαίας και όλους τους συμπολίτες μας, οι οποίοι συνέβαλαν στην δράση μας για συλλογή τροφίμων και παιχνιδιών.

Επίσης ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές οι οποίοι βοήθησαν στην Δράση μας αυτή.

Με την βοήθειά σας καταφέραμε μετά την επιτυχημένη δράση στις γιορτές των Χριστουγέννων, να την επαναλάβουμε και να στηρίξουμε 90 οικογένειες συμπολιτών μας με δέματα αγάπης,  τα οποία διανεμήθηκαν τις Άγιες ημέρες του Πάσχα σε οικογένειες που χρήζουν βοήθειας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου