Thursday, 28 March, 2024

Ο Νικόλαος Πουλιόπουλος στο Επιμελητήριο Πέλλας

Ο Νικόλαος Πουλιόπουλος στο Επιμελητήριο Πέλλας

Την Δευτέρα 20 Απριλίου Επισκέφτηκε το Επιμελητήριο Πέλλας ο Περιφερειακός Διευθυντής του ΙΚΑ κ. Νικόλαος Πουλιόπουλος συνοδευόμενος από τον Δ.ντή του καταστήματος Έδεσσας κ. Γεώργιο Παύλου και συναντήθηκε με τη Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Πέλλας, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών κ. Τοδίτσκα Γεώργιο, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Ελλμαλόγλου Νεκτάριο και τον Πρόεδρο του Σωματείου Εμπόρων κ. Πέτρο Γαλανό με σκοπό την διάχυση της ενημέρωσης για την τρέχουσα ρύθμιση των 100 δόσεων.

            Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας κ. Ιορδάνης Τσώτος στη συζήτηση που ακολούθησε έθεσε τα προβλήματα των επιχειρηματιών σε σχέση με τον ασφαλιστικό κλάδο και κατέθεσε προτάσεις για ένα δικαιότερο σύστημα και συγκεκριμένα ζήτησε:

Να υπάρξει αναλογική σύνταξη για όλους τους Ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ ανάλογα τα έτη ασφάλισής του χωρίς κατώτερο πλαφόν ασφάλισης
Να αφαιρεθούν τα βεβαιωμένα παρελθόντων ετών για τον κλάδο υγείας αφού δεν παρείχε ο ΟΑΕΕ Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για το χρόνο που δεν είχαν καταβληθεί οι εισφορές
Να υπάρχει ελεύθερη επιλογή κατηγορίας
Να μειωθεί το επιτόκιο κάτω από το 3% και να συμβαδίζει με το επιτόκιο της πραγματικής οικονομίας
Να γίνει μηνιαία η καταβολή των εισφορών ώστε να μη συσσωρεύετε μεγάλο ποσό και αδυνατεί ο επιχειρηματίας να το καταβάλει.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου