Thursday, 25 April, 2024

Σε εγκάρδια ατμόσφαιρα η εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας της Π.Ε. Πέλλας

Σε εγκάρδια ατμόσφαιρα η εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας της Π.Ε. Πέλλας

Αντιπεριφερειάρχης Θ. Θεοδωρίδης: «Ευχαριστώ τους εργαζομένους της Περιφέρειας για την καθημερινή τους προσπάθεια»

Κοπή-Βασιλόπιτας-2

 Σε εγκάρδια ατμόσφαιρα και με τη συμμετοχή πολιτικών προσωπικοτήτων και άλλων παραγόντων της Πέλλας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Έδεσσας της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη με τους εργαζόμενους των υπηρεσιών της Π.Ε. Πέλλας, συγγενικά πρόσωπα και φίλους οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την τελετή αγιασμού για τη νέα χρονιά από τον Πάτερ Γεώργιο Ζουμή, εκπρόσωπο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ ο οποίος ευχήθηκε καλή δύναμη με υγεία στον κ. Θεοδωρίδη και στους εργαζομένους. Τόνισε ότι η ζωή είναι γεμάτη ευχάριστα, αλλά και δυσάρεστα γεγονότα και είναι σημαντικό να αγωνιζόμαστε με πίστη στις δυνάμεις μας και στον Θεό.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, οι εκπρόσωποι του Μητροπολίτη, ο Βουλευτής Πέλλας κ. Γιάννης Σηφάκης, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος με συνεργάτες του, ο Επιτελάρχης της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας κ. Χατζηγεωργίου, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα. Μαρία Καράμπελα, ο Αντιδήμαρχος Πέλλας κ. Δημήτρης Στεργιούλας, ο Αντιδήμαρχος Σκύδρας κ. Χρήστος Μακρίδης, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Πέλλας κ. Στέργιος Αντωνίου, ο Διευθυντής και τα στελέχη της Αναπτυξιακής Πέλλας, εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Πέλλας ο κ. Γεώργιος Μίχος, ο Αντιπρόεδρος της Επιχείρησης των Λουτρών Λουτρακίου κ. Δημήτρης Βέσκος, οι Διευθυντές και Προϊστάμενοι των υπηρεσιών της Π.Ε. Πέλλας και εργαζόμενοι.

 Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης στην ομιλία του αναφέρθηκε επιγραμματικά στη γενικότερη κατεύθυνση στην οποία «κινήθηκε» η Π.Ε. Πέλλας την προηγούμενη αυτοδιοικητική περίοδο και τόνισε χαρακτηριστικά ότι «…μας περιμένει σκληρή, ομαδική δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας φέτος, αλλά και τα επόμενα χρόνια…». Τόνισε ότι η πρώτη περίοδος διακυβέρνησης της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης ήταν ιδιαίτερα παραγωγική και έθεσε τα θεμέλια για τον στρατηγικό προγραμματισμό της επόμενης περιόδου, με βασικούς πυλώνες την αγροτική ανάπτυξη και τον τουρισμό που αναμένεται να συμβάλλουν στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και στην επανεκκίνηση της τοπικής πραγματικής οικονομίας.

 Ο κ. Θεοδωρίδης επισήμανε επίσης το σημαντικό ρόλο του προσωπικού όλων των Διευθύνσεων και Τμημάτων της Π.Ε. Πέλλας στην προώθηση της βιώσιμης τοπικής ανάπτυξης και αναγνώρισε τις προσπάθειες των εργαζομένων καθημερινά τους οποίους και ευχαρίστησε για τη συνεργασία τους. Κλείνοντας, ευχαρίστησε την ΙΙα Μ/Κ Μεραρχία και τον Διοικητή, Στρατηγό Δημήτριο Αλεβίζο για την παραχώρηση της αίθουσας και τη συνεργασία για την επιτυχημένη οργάνωση της εκδήλωσης.

Κπή-Βασιλόπιτας-4

 Ο νεοεκλεγέντας βουλευτής Πέλλας κ. Γιάννης Σηφάκης πήρε το λόγο αναφέροντας ότι η κυβέρνηση κάνει μία εθνική προσπάθεια η οποία αποσκοπεί στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και στη δημιουργία προοπτικής ανάπτυξης για τους Έλληνες πολίτες, αλλά και για την Ευρώπη. Χρειάζεται η προσπάθεια αυτή να ενισχυθεί με πολύ και σκληρή δουλειά από όλους μας, σ’ ένα ψυχολογικό κλίμα κοινωνικής αλληλεγγύης και όχι εκφοβισμού. «Το έργο της Αυτοδιοίκησης είναι σημαντικό και η κυβέρνηση πρόκειται να στηρίξει το έργο αυτό με όλες τις δυνάμεις της», έκλεισε χαρακτηριστικά.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου