Friday, 19 April, 2024

Συμμετέχουμε μαζικά και δυναμικά στο ραντεβού «αξιοπρέπειας» στα Γιαννιτσά

Συμμετέχουμε μαζικά και δυναμικά στο ραντεβού «αξιοπρέπειας» στα Γιαννιτσά 

Τις τελευταίες εβδομάδες παρατηρείται μια έντονη κινητοποίηση του ελληνικού λαού, σε όλα τα μήκη και πλάτη της επικράτειας, με σκοπό να κάνει σαφή σε όλο τον κόσμο τη θέση του πως τα χρόνια του φόβου, των απειλών και της υποτέλειας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Με στόχο να δώσει ένα μήνυμα αντίστασης και ελπίδας σε όλους τους λαούς του κόσμου και το έναυσμα ώστε όλοι μαζί να διεκδικήσουμε την ελευθερία, τη δημοκρατία και το δικαίωμα σε μια αξιοπρεπή ζωή.

Η Κυριακή 15 Φλεβάρη αποτελεί τον επόμενο μεγάλο σταθμό, ως Ημέρα Πανευρωπαϊκής Δράσης Αξιοπρέπειας και Αλληλεγγύης. Στα πλαίσια αυτών των κινητοποιήσεων διοργανώνεται και στα Γιαννιτσά, στις 18:00 στην πλατεία ΕΠΟΝ, συγκέντρωση κατά της λιτότητας και υπέρ της υποστήριξης των ελληνικών θέσεων όπως εκφράζονται στα θεσμικά όργανα της Ε.Ε. από την ελληνική κυβέρνηση. Η Αυτόνομη Δημοτική Κίνηση «ΑΝ.Α.Σ.Α. Πέλλας» καλεί όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν σε αυτήν την κινητοποίηση.

Ήρθε η ώρα να φοβηθούν αυτοί που θεωρούν πως μπορούν να παίζουν με τις τύχες των λαών και να ακούσουν δυνατά τη φωνή μας. Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια και ζητάμε για εμάς και τους λαούς όλης της Ευρώπης μια μεγάλη ανάσα αλλαγής.

Καλούμε όλους τους λαούς της Ευρώπης να δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στον αγώνα του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης.

Μετά τιμής
Αυτόνομη Δημοτική Κίνηση
«ΑΝ.Α.Σ.Α. Πέλλας»

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου