Friday, 29 March, 2024

Συμμετοχή της Δημάρχου Σκύδρας σε σύσκεψη για τον προαστιακό σιδηρόδρομο

Συμμετοχή της Δημάρχου Σκύδρας σε σύσκεψη για τον προαστιακό σιδηρόδρομο

Με τη συμμετοχή αιρετών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας αυτοδιοίκησης των Νομών Ημαθίας και Πέλλας, μεταξύ των οποίων της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου, αλλά και του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του Ο.Σ.Ε. Παναγιώτη Θεοφανόπουλου, πραγματοποιήθηκε στη Νάουσα, την Τετάρτη 29/4/2015,  συνάντηση εργασίας με αντικείμενο τη λειτουργία προαστιακού σιδηροδρόμου.

IMG_2906

Συζητήθηκε το θέμα της άμεσης συντήρησης, αναβάθμισης και ηλεκτροκίνησης του υφιστάμενου σιδηροδρομικού δικτύου. Η Ημαθία έθεσε το ζήτημα της προαστιακής σύνδεσής της με τη Θεσσαλονίκη και η Πέλλα  του προαστιακού σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκης – Σκύδρας – ( μέσω Γιαννιτσών και προσθήκη κλάδου Σκύδρας – Αριδαίας) – Έδεσσας – Φλώρινας.

Η Δήμαρχος Σκύδρας πρόβαλε, επιπλέον, στον επικεφαλής του Ο.Σ.Ε., το πρόβλημα της ταλαιπωρίας των εξυπηρετούμενων ταξιδιωτών από το Σταθμαρχείο Σκύδρας, κι έθεσε τα ζητήματα τις πύκνωσης των δρομολογίων, της καθαριότητας και του εξωραϊσμού του περιβάλλοντος χώρου, των κτηριακών εγκαταστάσεων κι επίσης της αναστήλωσης κι αξιοποίησης του παλιού Φρουραρχείου.

Συμφωνήθηκε όλα τα παραπάνω να συζητηθούν εκτενώς σ΄επόμενη συνάντηση στην Αθήνα με τη συμμετοχή των Βουλευτών, πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων των αρμοδίων Υπουργείων

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου