Friday, 29 March, 2024

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας

Αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Θεοδωρίδης: Η Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας διακρίνεται για τις επιτυχίες της

Με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας, Ταξίαρχο Θεολόγο Τζουμαΐλη συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης. Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής κατάγεται από τις Σέρρες και έχει διατελέσει σε σημαντικές θέσεις στην ιεραρχία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε στον νέο Αστυνομικό Διευθυντή να έχει υγεία και δύναμη ώστε να εκπληρώσει με επιτυχία τα καθήκοντά του στην Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας. Όπως τόνισε ο κ. Θεοδωρίδης, η τοπική αστυνομία έχει διακριθεί για τις επιτυχίες της στην πάταξη της εγκληματικότητας, όπως και στη διαλεύκανση πολλών δύσκολων υποθέσεων. Επίσης, η τροχαία υλοποιεί ένα δύσκολο έργο, καθώς η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας διαθέτει ένα εξαιρετικά εκτεταμένο οδικό δίκτυο, εξυπηρετώντας πολλούς απομακρυσμένους οικισμούς και σημαντική κίνηση επισκεπτών και τουριστών.

Και από τις δύο μεριές εκφράστηκε η δέσμευση για αμοιβαιότητα, συνεργασία και τακτική επικοινωνία ώστε να δικαιωθούν οι προσδοκίες των πολιτών της Πέλλας. Επίσης, συζητήθηκε η υλοποίηση δράσεων κοινού ενδιαφέροντος όπως η ενημέρωση των πολιτών για θέματα ασφάλειας και οδικής κυκλοφορίας, ο σύγχρονος κοινωνικός ρόλος της ελληνικής αστυνομίας, η συνεργασία των πολιτών και, ειδικότερα, η επιχειρησιακή ετοιμότητα για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών πολιτικής προστασίας. Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης δεσμεύτηκε επίσης για την από κοινού προώθηση θεμάτων που αφορούν την ενίσχυση και καλύτερη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας, σ’ ένα ευρύτερο πλαίσιο συνεχούς βελτίωσης των συνθηκών εργασίας των στελεχών και καλύτερης εξυπηρέτησης των πολιτών.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου