Tuesday, 23 April, 2024

Άθυρα Πέλλας: Καθαρισμός των κοιμητηρίων από εθελοντές κατοίκους

Ο εθελοντισμός κάνει θαύματα! Και στην περίπτωση των κοιμητηρίων της ΤΚ Αθύρων του δήμου Πέλλας, που είχαν να καθαριστούν χρόνια

υλοποιήθηκε το ακατόρθωτο!

Επί τρεις εβδομάδες λίγοι εθελοντές και εθελόντριες, με τον αντιπρόεδρο των Αθύρων, Γιώργο Αλεξιάδη, φρόντισαν τον καθαρισμό των κοιμητηρίων, Μια πολύ μεγάλη προσπάθεια των 4-5 ατόμων να καθαρίσουν τον χώρο, βγάζοντας 4 φορτηγά από μπάζα και σκουπίδια! «Ο δήμος Πέλλας παραμένει άφαντος όλο αυτό το διάστημα» δηλώνει στον «Λόγο» ο αντιπρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας και συμπληρώνει ότι η καθαριότητα με τα εθελοντικά χέρια, συνεχίστηκε τις προηγούμενες ημέρες, όχι μόνο στα κοιμητήρια Αθύρων, αλλά και σε όλο το χωριό, παραμονές της 28ης Οκτωβρίου.Επιτέλους άρχισαν να μοιάζουν με κοιμητήρια και όχι με σκουπιδότοπο όπως πριν, σημειώνουν οι γυναίκες που συνέβαλαν τα μέγιστα για να επιτευχθεί ο στόχος:  «Εκεί είναι οι άνθρωποι μας , οι γονείς μας , οι παππούδες , φίλοι… και αν μη τι άλλο, είναι προσβολή για όλους εμάς, να τους έχουμε σε ένα χώρο γεμάτο σκουπίδια…».

Θερμή παράκληση του Γιώργου Αλεξιάδη: «Στον καθένα και την καθεμία από εμάς να κρατήσουμε όσο το δυνατό καθαρό τον τόπο μας. Θα ήθελα να σας ευχαριστώ όλους έναν έναν προσωπικά για όλη αυτή την στήριξη και το ενδιαφέρον που δείχνετε στο πρόσωπο μου»!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου