Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Νέο Μυλότοπο Πέλλας, με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα!

Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο το απόγευμα της Παρασκευής, 6 Δεκεμβρίου στην ΤΚ του Νέου Μυλοτόπου του δήμου Πέλλας

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Κοινότητα Ν. Μυλοτόπου σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους «Οι Καππαδόκες» και «Αγίου Νικολάου» Κρώμνης, τη ΔΗΚΕΠΑΠ και τον δήμο Πέλλας. Από τις χορωδίες των Συλλόγων ακούστηκαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα, όπου τραγούδησαν μαζί με τους παρευρισκόμενους. 

Πολύς ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στην στολισμένη με τη Φάτνη πλατεία, ειδικά με μικρά παιδάκια για να χαρούν και να νιώσουν ότι έρχονται γιορτές, στο όμορφο κλίμα που δημιουργήθηκε, με το έλκηθρο του Αη Βασίλη και κεράσματα που μοιράστηκαν!

Χαρμόσυνες μελωδίες αντήχησαν στις γειτονιές του Ν.Μυλοτόπου από τη Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Πέλλας η οποία κατέληξε στην πλατεία του χωριού, δίνοντας τη σκυτάλη στη χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου και τα μικρά παιδιά.Ο Πρόεδρος της ΤΚ Γρηγόρης Καρακεχαγιάς δήλωσε: “Με συγκινείτε αφάνταστα για αυτό που βλέπω, τόσο κόσμο εδώ σήμερα. Θα γίνει θεσμός αυτή η γιορτή…”.

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε… και 4,3,2,1 … άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με πυροτεχνήματα και εντυπωσιακή θέα στον Νέο Μυλότοπο! 

Στο κλίμα των ημερών, η πρόεδρος του Συλλόγου Δέσποινα Βασιλειάδου παρέδωσε στον δήμαρχο Πέλλας Γ. Στάμκο τον απινιδωτή που αγοράστηκε από τον Σύλλογο για να καλύψει τις ανάγκες του χωριού.Καλές γιορτές με υγεία!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου