Wednesday, 24 April, 2024

Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Γιαννιτσά – video

Το απόγευμα της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου, σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τη φωταγώγηση του δέντρου των Χριστουγέννων στην πλατεία Γ. Γιώτα

στα Γιαννιτσά, από τον Δήμο Πέλλας, σε συνεργασία με τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ασβεσταριωτών «Γκόνος Γιώτας».

dentro2

epitropakis

skordis

giorgos

Πολύς ο κόσμος που συνέρρευσε στην κυριολεξία στην πλατεία με τα παιδιά του, για να χαρούν τις εκδηλώσεις και το άναμμα του δέντρου, όπου συμμετείχαν η Φιλαρμονική Δήμου Πέλλας, το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών, η Διασχολική Παιδική Χορωδία του 3ου – 6ου & 7ου Δημοτικού Σχολείου  Γιαννιτσών και το «Άρμα του Άι  Βασίλη».

dentro

Πολλοί βέβαια και αυτοί που ταλαιπωρήθηκαν από τον δρόμο γύρω από την πλατεία που έκλεισε και δημιουργήθηκε κομφούζιο στα γύρω στενά, με τη Δημοτική Αστυνομία και την Τροχαία να προσπαθούν να ρυθμίσουν την κυκλοφορία, ώστε να αποφευχθούν τα μικροατυχήματα.

Ταυτόχρονα, ο Δικηγορικός Σύλλογος και ο Σύλλογος Αθλούμενων Δικηγόρων Γιαννιτσών και φίλων “Δικαιόπολις”, έστησαν το «Δέντρο της Αγάπης» δίπλα στο δέντρο των Χριστουγέννων, με κουτιά γάλατα μακράς διάρκειας, για να προσφερθούν σε άπορες οικογένειες του δήμου και ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα.

dentrogiannitsa2

dentrogalata

dentrogalatadikigoroi

Χ.Π.

Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Γιαννιτσά – video

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου