Friday, 29 March, 2024

«Άντε γεια άσχετε»! «Σεμινάρια» γνώσης στο ΔΣ Πέλλας – (βίντεο)

Με αφορμή τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης Α. Καραμπατζάκη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας

της 21ης Φεβρουαρίου, για την έγκριση  απολογισμού – ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης του Δήμου Πέλλας για το οικονομικό έτος 2015, ξέσπασε έντονη αντιπαράθεση.

Ο δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης Κ. Δεληγιαννίδης θεώρησε ότι έγινε κατάχρηση χρόνου, ‘’απλής’’ τμηματικής ανάγνωσης του απολογισμού και όχι παρατηρήσεων ή τοποθετήσεων εκ μέρους του κ. Καραμπατζάκη και είπε μεταξύ άλλων: «Δεν αναφέρεται στο τι κάναμε, αλλά πάμε σε άλλου είδους παρατηρήσεις και καταχράται τον χρόνο». Ο Θέμης Αρνάκης παίρνοντας το λόγο σημείωσε τη σπουδαιότητα της έγκρισης του απολογισμού – ισολογισμού, υποστηρίζοντας ότι είναι φυσικό να υπάρχουν παρατηρήσεις καθώς και ότι «Δεν δεχόμαστε σεμινάρια από τον κ. Δεληγιαννίδη, να σας κάνουμε εμείς σεμινάρια για το πως παίρνουμε χρηματοδοτήσεις αν θέλετε. Αυτά θα λέμε, ποιος θα κάνει σε ποιον; Τη γνώμη μας λέμε. Να τα έκανε στην Κρύα Βρύση και να μην παραλαμβάναμε αυτή την κατάσταση». Ο κ. Δεληγιαννίδης συνέχισε να μιλάει λέγοντας: «Αν ο κ. Αρνάκης θέλει να το παίξει νομικός σύμβουλος του κ. Καραμπατζάκη είναι πρόβλημα του. Και γω δεν χρειάζομαι σεμινάρια από κανέναν. Εγώ έκανα μια παρατήρηση! Άντε γεια, άσχετε, πάνε να δεις τι έκανες εσύ στον Κύρρο» είπε προς τον κ. Καραμπατζάκη!

Δείτε το βίντεο

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου