Thursday, 28 March, 2024

Μαρτυριάρης: Εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε

Μαρτυριάρης:  Εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε

Συγχαρητήρια επιστολή δημάρχου Πέλλας στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης για την πρωτιά στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας και τη διεκδίκηση για άνοδο στην Γ κατηγορία. Μου έκανε φοβερή εντύπωση, όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί δεν έχει ιδέα τι εστί ποδόσφαιρο. Κάποιος φίλος της στήλης είπε εάν του δώσεις ένα καρπούζι και μια μπάλα θα πάει να χτυπήσει το καρπούζι. Εκτός εάν στη σύσφιξη των καλών σχέσεων που υπάρχουν τον τελευταίο καιρό με τον ισχυρό άντρα της Κρύας Βρύσης έγινε αυτή η επιστολή. Πως αλλιώς να το ερμηνεύω, έγινε επικοινωνιακός; Δουλεύει καλά το γραφείο τύπου του; Έπαψε να είναι αχάριστος; Και ξέρετε πολύ καλά τι εννοώ, τη βοήθεια που είχε στις πρόσφατες εκλογές (αδιαφορία).

Πρώτη φορά Αριστερά, πρώτη φορά ο Τσίπρας στην εκκλησία! Πρεπει να ένιωθε σαν τον Πόντιο στο ανέκδοτο, που πήγε στην εκκλησία, είδε να βγαίνουν τα πετραχείλια και ο επιτάφιος… και έφυγε γιατί νόμισε ότι έτυχε σε μετακόμιση! Ο Αλέξης Τσίπρας πριν μεταβεί στην Αίγινα για να περάσει το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα παρέστη στην ακολουθία της Μεγάλης Παρασκευής στην Αγ. Αικατερίνη στην Πλάκα. Ο πρωθυπουργός ακολούθησε και την περιφορά του επιταφίου και όταν η πομπή πλησίαζε στο τέλος της έψαχνε τη σύζυγό του για να αποφασίσουν τι θα κάνουν. «Που είναι η Μπέτυ να δούμε τι θα κάνουμε» έλεγε ο πρωθυπουργός στην ασφάλειά και στους συνεργάτες του αφού η Περιστέρα είχε χαθεί από το οπτικό του πεδίο! Ευτυχώς που μετά από λίγα δευτερόλεπτα η σύζυγός του εμφανίστηκε και μάλλον ήξερε τι έπρεπε να κάνουν μετά!

Το Μεγάλο Σάββατο ο αντιδήμαρχος Αριδαίας Γιώργος Τσιμτσιρίδης τηλεφώνησε στον πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Ζώων Αριδαίας «Η Ελπίδα» Φώτη Παραστατίδη για ένα χτυπημένο αδέσποτο σκυλί στους Προμάχους και ζήτησε τη βοήθεια του. Ο πρόεδρος της Φιλοζωικής πήγε στο χωριό, πήρε το τραυματισμένο ζώο και το πήγε σε κτηνίατρο, όπου όμως διαγνώσθηκε εσωτερική αιμορραγία και κατέληξε μέσα σε δύο ώρες. Το ζήτημα είναι ότι το ζώο πέθανε από αεροβόλο όπλο, καθώς βρεθήκαν στα πλευρά και στην κοιλιακή χώρα δύο σκάγια. Ο Πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Φώτης Παραστατίδης με μια ανακοίνωση σημειώνει πως: ‘’Ελπίζω όλοι εσείς στους Προμάχους να μην είστε τόσο μικρόψυχοι και να καταδείξετε αυτόν που το έχει κάνει! Αύτος είναι ένα μίασμα της κοινωνίας, ένα κοινωνικό παράσιτο που δεν πρέπει να μείνει στην αφάνεια. Αναλογιστείτε!!! Μεγάλο Σάββατο, είναι εβδομάδα συγχώρεσης… αυτός ο ‘’άνθρωπος’’ έσπειρε τον θάνατο με το έτσι θέλω σε ένα άκακο αδύναμο πλάσμα. Φανταστείτε λοιπόν για το τί είναι ικανός να κάνει ακόμη… Ως πρόεδρος του συλλόγου φίλων ζώων η ‘’Ελπίδα’’ θέλω να απευθυνθώ στον Μορφωτικό σύλλογο Προμάχων ‘’ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ’’ που γνωρίζω πόσο δραστήριοι είναι και πόσα πολλά έχουν προσφέρει στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής και να τους πώ ότι πολιτισμός δεν είναι μόνο τα φαναράκια για την νύχτα της Αναστάσεως αγαπημένοι μου φίλοι(καλά είναι και αυτά). Πολιτισμός είναι να προσφέρετε την αγάπη σας και τη φροντίδα σας στα 5-6 αδέσποτακια της περιοχής σας (που πάλι γίναν αδέσποτα απο συντοπίτες). Εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε’’.

φωτο-για-μαρτυριαρη

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ του νομού Απόστολος Κοσκερίδης βάφτισε την κόρη του. Από μας να ‘ ναι γερή και καλότυχη! Ο Λάκης Βασιλειάδης, ο Μάκης Κουρουκτσίδης, ο Σίμος Προδρομίδης (κουμπάρος), ο Δημήτρης Πίττας, ο Χρήστος Κασαπίδης, ο Κώστας Ντίτουρας και ο Μηνάς Παρασκευαίδης του εύχονται ολόψυχα δύναμη, και για τη μικρή τύχη και υγεία!
Εμείς έχουμε την απορία, μήπως είχαμε επεισόδιο του μπαμπά με τον παπά κατά τη διάρκεια της βάπτισης;

Επειδή η βλακεία προφανώς δεν έχει όρια, «Στις πλατείες δεν υπάρχουν μετανάστες. Βγαίνουν τα πρωινά απλώς για να λιαστούν», είπε η υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το θέμα των προσφύγων! Τι άλλο θα ακούσουμε πια; Την ώρα που κύματα μεταναστών και προσφύγων έρχονται με ακατάπαυστους ρυθμούς στην Αθήνα και κατασκηνώνουν σε πλατείες και παγκάκια, η υπουργός υποστήριξε πως έκανε μία βόλτα μόνη της στην Αθήνα και δεν είδε κανένα μετανάστη!

φωτο-Κωνσταν2

Τα… περιστατικά της πρώτης φοράς Αριστερά, δεν έχουν τελειωμό! Σάλος έχει προκληθεί από την καταγγελία πολίτη μέσω του Facebook σύμφωνα με την οποία η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, προπηλάκισε και απείλησε με απόλυση υπάλληλο βενζινάδικου στην Αιδηψό γιατί αρνήθηκε να της αλλάξει λάστιχο στο αυτοκίνητό της. «Το περιστατικό είναι αληθές. Εγώ δεν ήμουν εκεί, αλλά όταν γύρισα, μου το κατήγγειλαν. Απ’ ό,τι μου είπαν τα παιδιά, ήθελε να της αλλάξουν το λάστιχο», λέει ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων, Κ. Τσαούσης… Την είχε πιάσει υστερία και απειλούσε Θεούς και… δαίμονες… «Φέρε το αφεντικό σου να σε απολύσει» και άλλα τέτοια… Η «δόξα» την τύφλωσε; Η αναγνωρισιμότητα που νομίζει μπορεί να πετύχει τα πάντα; Ή η τρέλα προυπήρχε ούτως ή άλλως;

Ανέκδοτο – Το πρόστιμο
Γυρίζει ο άντρας σπίτι και ψιθυρίζει στο αυτί της γυναίκας του:
-Σε θέλω εδώ και τώρα.
Ενθουσιασμένη αυτή, αρχίζει να γδύνεται.
Την σταματάει όμως, την παίρνει από το χέρι και την πάει στο απέναντι πάρκο.
Αρχίζουν τα γούτσου γούτσου, αλλά για κακή τους τύχη εμφανίζεται ένας αστυνομικός και τους κόβει.
-Θα σας κόψω κλήση για προσβολή της δημοσίας αιδούς.
30€ σε εσάς κύριε και 100€ στην κυρία.
-Μα γιατί τόσα πολλά στη γυναίκα μου;
-Αυτή ήταν και χτες εδώ!!!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου