Tuesday, 16 April, 2024

Μαρτυριάρης: Μήπως έχει κανένας αντίρρηση περί του΄του . . .

Μαρτυριάρης: Μήπως έχει κανένας αντίρρηση περί του΄του . . . 

korakiapartiriaris553

Πηγαίνοντας σε Γενικές Συνελεύσεις ποδοσφαιρικών ομάδων μαθαίνεις πολλά και μάλιστα μαθαίνεις και με υπονοούμενα. Και γίνομαι πιο συγκεκριμένος. Ο πρώην πρόεδρος της Αναγέννησης Γιαννιτσών Κώστας Σαββουλίδης μίλησε και είπε ότι κάποιοι… σαν τα κοράκια πάνε να τον φάνε. Κάποιοι άλλοι είπαν τι μαγειρεύεται μέσα στην κατσαρόλα. Και εγώ προβληματίζομαι και λέω, κύριε πρόεδρε μιλώντας για κοράκια αναφερόσουν σε όλους τους δημοσιογράφους ή σε συγκεκριμένο; Την κατσαρόλα που την έβαλες και μαγειρεύεις θα βάλεις μέσα δημοσιογράφους ή κάτι καλό θα ψηθεί;  Πάντως πολλοί είναι αυτοί που στις καφετέριες βγαίνουν και λένε παχιά λόγια, αλλά στη Γενική Συνέλευση «μούγκα στη στρούγκα». Γι αυτό θα παρακαλούσα άλλη φορά να μην ακούω χαζομάρες στα πηγαδάκια των καφετεριών. Όποιος έχει κάτι να πει να το πει στα ίσα και παλικαρίσια και όχι όταν κλείνουν τα φώτα.

003553

Τελικά πολύ σκόνη σηκώθηκε για την υπόθεση της Αναπτυξιακής Κάμπου. Η αντιπολίτευση στον δήμο Πέλλας κοιμήθηκε και η παράταξη του δημάρχου πέρασε ότι ήθελε. Κάποιοι μίλησαν για ευθύνες του σημερινού δημάρχου, όμως δεν πήραν και ιδιαίτερες απαντήσεις από τον δήμαρχο, που αφελέστατα μίλησε για ευθύνες όλων των προηγούμενων διοικήσεων. Στον δήμο Αλμωπίας τρία πουλάκια κάθονται, κανένα δεν κελαηδούσε και τέλος στον δήμο Σκύδρας ήταν οι μόνοι που συζήτησαν επί της ουσίας και ζήτησαν να καταλογισθούν ευθύνες σε όσους διοίκησαν και μάλιστα και στη σημερινή διοίκηση.

Τι γίνεται βρε παιδιά με τον συνήγορο του Δημότη και της Επιχείρησης στον δήμο Πέλλας; Χωρίς να θέλω να βγάλω κακία, υπάρχει; Έχουν περάσει αρκετοί μήνες και ακόμη δεν έχουμε ακούσει κάποια τοποθέτηση της κας Καρατσόρη ή παρέμβαση. Όλα λειτουργούν τόσο σωστά σ’ αυτόν τον δήμο και μόνο εμείς τα βλέπουμε στραβά; Δηλαδή κανένας δεν έχει παράπονο από τις υπηρεσίες του δήμου, των δημοτικών επιχειρήσεων και γενικά των υπηρεσιών της τοπικής αυτοδιοίκησης. Στους άλλους δήμους που έχουν συνήγορο, εμφανίζεται στα δημοτικά συμβούλια, αναπτύσσει προβλήματα, γενικά έχει παρουσία. Εμείς ευχόμαστε να λειτουργούν όλα ρολόι και εμείς να έχουμε άδικο.

013553

Βρε παιδιά εκεί στον δήμο Σκύδρας μέχρι τώρα τα πηγαίνατε καλά, τώρα τι σας έπιασε και μαλώνετε σαν τα κοκόρια. Μήπως έχει κανένας αντίρρηση περί του΄του ;

048553

Απ’ ότι μπορώ να καταλάβω η εκδήλωση στην Πέλλα πρέπει να ήταν πολύ καλή, γι’ αυτό ο φίλος ο Γιάννης πήρε και την κ. Νούλα και πήγαν να πιάσουν θέση από πολύ νωρίς. Πως αλλιώς να ερμηνεύσω την παρουσία του εφόρου δημοσίων σχέσεων των φοροτεχνικών Πέλλας από τόσο νωρίς. Δεν πιστεύω Γιάννη να ήταν άλλοι οι λόγοι της παρουσίας σου εκεί; Και αντιλαμβάνεσαι τι εννοώ.

doxa-rizou2553

Πάντως αυτό που έχει γίνει με τον προπονητή στην Κρύα Βρύση και συγκεκριμένα με τον Βαγγέλη Ντίσιο εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε. Κυκλοφορεί έξω η φήμη ότι του έγινε πρόταση και πριν προλάβει να απαντήσει αν δέχεται να συνεχίσει ή όχι, του πήραν το κεφάλι. Εγώ δεν θα σταθώ εάν είναι ο Βαγγέλης ικανός ή όχι για να συνεχίσει με τον Απόλλωνα στη Γ’ Εθνική, διότι όλοι έχουμε εικόνα για τις ικανότητες του, θα σταθώ όμως στον τρόπο αντιμετώπισης του. Φυσικά δεν έχουμε εικόνα για το νέο προπονητή, έχουμε χρόνο μπροστά μας και θα μπορέσουμε να βγάλουμε συμπεράσματα και γι’ αυτόν. Η στήλη εύχεται στη διοίκηση του Απόλλωνα να έχει κάνει σωστή επιλογή, διότι μέχρι σήμερα δεν μας έχει πείσει με τις επιλογές τις καλοκαιρινές. Θυμηθείτε ότι πέρσι σε δυο μήνες άλλαξε προπονητή. Για το καλό του Απόλλωνα ευχόμαστε να μην έχει κάνει λάθος.

IMG_3144553

Μια συντονισμένη κίνηση έκαναν οι πολιτικοί παράγοντες του νομού και πέτυχαν την προσωρινή τουλάχιστον παραμονή του Τελωνείου Σκύδρας. Αυτό πρέπει να τους γίνει μάθημα, ότι όταν προσπαθούν από κοινού όλοι μαζί, είναι σίγουρο ότι το πετυχαίνουν. Εν αντιθέσει με τον δήμο Πέλλας που δεν έχει μείνει καμία υπηρεσία της προκοπής και αυτές που έχουν μείνει υπολειτουργούν και μάλιστα προκάλεσε αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι στη σύσκεψη της Σκύδρας παραβρέθηκαν όλοι οι δήμαρχοι πλην του κ. Στάμκου. Αυτόν δεν τον ενδιαφέρει αν θα φύγει και το Τελωνείο… Βλέπε Νοσοκομείο, ΔΟΥ , κ.λ.π. Μια γυναίκα δήμαρχος απ’ ότι φαίνεται ξέρει να αγωνίζεται καλύτερα από κάποιους που το παίζουν άνδρες…

Ανέκδοτο
Ξυπνάει ένας λυράρης καρακρητίκαρος πάει στο κέντρο να παίξει. Από την σύγχυση του είχε κουμπώσει το κουμπί του πουκαμίσου του στην κουμπότρυπα του σακακιού του. Τον είδε τιμπουρινιασμένος που ήταν ο τραγουδιστής φίλος του και του λέει με τρόπο:

– Θα αρχίσω μια μαντινάδα και θα μου την τελειώσεις εσύ, έτσι;
– Έγινε.
– Του σακακιού σου το κουμπί είναι στου πουκαμίσου;
– άλλοι εννιά μου το’πανε, άντε κι εσύ γ……σου!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου