Friday, 19 April, 2024

Μαρτυριάρης: Τα μισά της χιλιάδας πεντακόσια

Μαρτυριάρης: Τα μισά της χιλιάδας πεντακόσια

DSC_0315

Αυτή παρέα τριών προπονητών και ενός παράγοντα ποδοσφαίρου στην κερκίδα του γηπέδου Έδεσσας στον αγώνα Γαλατάδων – Αψάλου τι να συζητούν; Την εξέλιξη του παιχνιδιού; τις καλύτερες φάσεις; το πέναλτι που σημάδεψε τον αγώνα ή κάτι διαφορετικό; Πάντως Κώστα για καλό και για κακό πρόσεχε τι λες, διότι με έναν από αυτούς προπονητή στην ομάδα σου, βλέπω να βάζεις στόχους πάνω από τις δυνατότητες του χωριού.

DSC_0129

Τι μπορεί να λέει ο παρατηρητής του αγώνα και μέλος του Δ/Σ της ΕΠΣ Πέλλας Τρυψιάνης Ιωάννης με τον διαιτητή του αγώνα Λουτράκι-Σταυροδρόμι Σιδηρόπουλο; Εάν λάβουμε υπόψιν ότι ο κ. Τρυψιάνης είναι πρώην διαιτητής και μάλιστα από τους καλύτερους της εποχής του όλο και κάτι θα έχει να του συμβουλέψει.

DSC_0415

Με ποιόν να μιλάει στο τηλέφωνο ο Μαρινάκης της Κρύας Βρύσης; Το σίγουρο είναι ότι δε μιλάει με τον πρώην πρόεδρο της Βέροιας για κανένα παιχνίδι όβερ ή άντερ! Όμως και εκτός αγωνιστικού χώρου δεν έπαψε να δίνει οδηγίες. Εκείνο πάντως που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι η συμπεριφορά του προπονητή της Κρύας Βρύσης Βαγγέλη Ντίσιου προς τον επόπτη. Σε κάποια στιγμή του διαμαρτύρεται έντονα και σε λίγο αντιλαμβάνεται ότι ξέφυγε λίγο. Αμέσως πηγαίνει προς τον επόπτη και του ζητάει συγνώμη και του λέει έχεις δίκιο. Η συμπεριφορά του μέσα στο γήπεδο θα πρέπει να γίνει υπόδειγμα για αρκετούς προπονητές του νομού μας. Άσε που πιστεύω είναι πολυτέλεια για τον Απόλλωνα ο σημερινός κόουτς της.

20150510_135755

Αυτή η επικοινωνία που υπάρχει στις εκδηλώσεις μεταξύ των επισκεπτών δεν λέγεται. Ο Σταρόβας κοιτάει μπροστά, η κυρία δίπλα του παίζει με το κινητό και ο δήμαρχος Πέλλας πιο πέρα σκέπτεται, συλλογίζεται… (τα μισά της χιλιάδας πεντακόσια). Αχ αυτά τα κινητά, έχουν καταστρέψει τη συζήτηση στις παρέες.

028

Μεγάλη επιτυχία είχε η εκδήλωση που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στο πνευματικό κέντρο Γιαννιτσών με θέμα οι κίνδυνοι από το σερφάρισμα στο internet, που διοργανώθηκε από τον δικηγορικό σύλλογο Γιαννιτσών. Ανεξάρτητα με το θέμα που έκαιγε, δεν είναι δυνατόν να διοργανωθεί εκδήλωση από τον δικηγορικό σύλλογο και μάλιστα από τον πρόεδρο του κ. Ξυνίδη Αθανάσιο και να μην έχει επιτυχία. Πρόεδρε με ένα κούκο δεν έρχεται η άνοιξη, αλλά στο διοικητικό συμβούλιο του έχει και άλλους κούκους. Εσύ κ. αντιδήμαρχε Οικονομικών μήπως έχεις καμία αντίρρηση;

DSC_0378

Συνάντηση με τη δήμαρχο Σκύδρα Κατερίνα Ιγνατιάδου είχε ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Πέλλας Γρηγόρης Γουστέρης, στην οποία συζητήθηκε το συγκοινωνιακό πρόβλημα της Σκύδρας που δημιουργήθηκε με την έξοδο του ΚΤΕΛ από την πόλη σύμφωνα με τις απόψεις του εμπορικού κόσμου Σκύδρας που εκφράζονται από τον πρόεδρο του Χρήστο Χατζηβασιλειάδη. Από την άλλη πλευρά οι άνθρωποι του ΚΤΕΛ λένε με την έξοδο του ΚΤΕΛ λύθηκε το χρόνιο πρόβλημα των Λεωφορείων να αργούν στα δρομολόγια τους, διότι είχαν καθυστέρηση εντός της Σκύδρας από τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα . Όπως όλα δείχνουν θα βρεθεί η χρυσή τομή και θα ικανοποιηθούν και οι δύο πλευρές και αυτό οφείλεται στη συνεργασία της δημάρχου Κατερίνας Ιγνατιάδου με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ.

 

Ανέκδοτο Για Γαύρους

O Τροντ Σολιντ, προβληματισμένος από τις εμφανίσεις του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, ταξιδεύει μέχρι το Μάντσεστερ για να δει με ποιο τρόπο ο Σερ Αλεξ προπονεί την ομάδα του. Του αναλύει το πρόβλημά του και ο Σερ Αλεξ προσπαθεί να του δώσει παράδειγμα:
– Δεν αρκεί να ξέρει μπάλα ένας παίκτης, πρέπει να έχει και μυαλό.
– Δηλαδή;
Ο Σερ Αλεξ φωνάζει επιτόπου τον Βαν Νιστερλόϊ, ο οποίος έρχεται σκασμένος από το τρέξιμο, και τον ρωτάει:
– Ποιός είναι γιός της μάνας σου και δεν είναι αδερφός σου;
Σκέφτεται ο Βαν Νιστερλόϊ για 3 δέκατα του δευτερολέπτου και απαντάει:
– Εγώ κόουτς!
– Μπράβο, μπράβο, του λέει ο Σερ Αλεξ, πήγαινε να συνεχίσεις την προπόνηση!
Ο Τροντ Σόλιντ αφού πήρε το σεμινάριο του, στην πρώτη προπόνηση στου Ρέντη, φωνάζει τον Ανατολάκη:
– Ανατολάκη, έλα εδώ να σε ρωτήσω κάτι.
– Μάλιστα, κόουτς.
– Ποιός είναι γιός της μάνας σου και δεν είναι αδερφός σου;
Σκέφτεται, σκέφτεται ο Ανατολάκης, στίβει το μυαλό του, τίποτα….
– Δεν ξέρω, κόουτς…
Έξαλλος ο Σόλιντ:
– Αμα δεν μου πεις μέχρι το τέλος της προπόνησης, η καριέρα σου στον Ολυμπιακό τελείωσε!
Ο Ανατολάκης είναι σε απόγνωση, και στο διάλειμμα πηγαίνει να ρωτήσει τον Ριβάλντο.
– Ρε φίλε, βοήθα με, γιατί θα με διώξουν, ποιός είναι γιός της μάνας σου και δεν είναι αδερφός σου;
– Εγώ!
– Ααααααααα, τόσο βλακεία ήτανε; Ωραία ευχαριστώ!
Στο τέλος της προπόνησης ο Σόλιντ ξαναφωνάζει τον Ανατολάκη, κι εκείνος με καμάρι πηγαίνει προς τον προπονητή του:
– Λοιπόν; Ποιός είναι γιός της μάνας σου και δεν είναι αδερφός σου;
– Ο Ριβάλντο κόουτς!
– ΒΛΑΚΑ! ΗΛΙΘΙΕ!….. Ο Βαν Νιστερλόϊ είναι. Απολύεσαι

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου