Friday, 19 April, 2024

Παπαράτσι: Όχι μπάτε σκύλοι αλέστε… 

Ετοιμάζονται να αφήσουν χιλιάδες λαθρομετανάστες την ώρα που πλημμυρίδα παράνομων αλλοδαπών βρίσκεται «προ των πυλών»

Την ώρα που η κυβέρνηση ετοιμάζεται να αφήσει ελεύθερους χιλιάδες λαθρομετανάστες από τα κέντρα κράτησης εξαιτίας της «ντροπής» που νιώθει ο αναπληρωτής υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ Γιάννης Πανούσης σοκ προκαλούν τα στοιχεία της ΕΛΑΣ για τον αριθμό των λαθρομεταναστών που κατέκλυσαν τη χώρα το 2014.
Πιο συγκεκριμένα το 12μηνο του 2014 «συνελήφθησαν» για παράνομη είσοδο στη χώρα 77.163 άτομα έναντι 43.002 το 2013. Και τα στοιχεία αυτά αφορούν μόνο εκείνους που εντοπίστηκαν.
Τίποτα δε δείχνει ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί. Αντίθετα αυτή θα επιδεινωθεί. Η απόφαση του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ να μετατρέψει τα κέντρα κράτησης σε «ελεύθερες ζώνες φιλοξενίας» συνιστά ευθεία προσβολή στον Έλληνα πολίτη ο οποίος αγωνίζεται και παλεύει να παραμείνει στη χώρα του και να μην την εγκαταλείψει.
Με την απελευθέρωση χιλιάδων λαθρομεταναστών οι οποίοι θα πλέον θα κυκλοφορούν ελεύθερα στο μεγάλο κέντρο φιλοξενίας που ονομάζεται Ελλάδα, θα επιδεινωθεί ακόμη πιο πολύ το πρόβλημα της ασφάλειας αλλά και αυτό της μάστιγας του πολυπολιτισμού.
Ο Γ. Πανούσης αναφερόμενος στην αυτοκτονία κρατουμένου στην Αμυγδαλέζα δήλωσε:
«Ήρθα να εκφράσω τη ντροπή μου. Τα κέντρα κράτησης τελειώνουν, αυτό δεν θα συνεχιστεί».
Πέρα από την «ντροπή» του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ και τα άλλα ζητήματα που αφορούν μόνο τον συναισθηματικό του κόσμο και κανένα άλλο, ο ελληνικός λαός απαιτεί λύσεις «εδώ και τώρα» για τη μάστιγα αυτή της λαθρομετανάστευσης σε μια χώρα που ουδείς γνωρίζει πόσοι αλλοδαποί βρίσκονται στη χώρα.
Η πρόκληση όμως απέναντι στο κοινό αίσθημα του λαού συνεχίστηκε από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Β. Κατριβάνου η οποία δήλωσε πως “Η Αμυγδαλέζα θα κλείσει τάχιστα” χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες που θα υπάρξουν για την κοινωνική συνοχή η απώλεια κάθε αποτρεπτικού μέτρου. Το καταπληκτικά της νέας κυβέρνησης και του «συναισθηματικού» υπουργού όμως δεν σταματούν εδώ. Διαβάστε τις είπε για τον φράχτη του Έβρου ο Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ: «Έχω πειστεί για την ανάγκη ανοιγμάτων, όπου όσοι θα περνάνε θα ελέγχονται. Δεν θα έχουμε τότε παράνομους μετανάστες. Θα έχουμε πρόσφυγες»(!)
Εδώ η επιστήμη της λογικής απλά σηκώνει τα χέρια ψηλά. Δεν χρειάζεται περαιτέρω σχολιασμός για τις δηλώσεις αυτές».
21 Μάρτη, παγκόσμιος ξεσηκωμός κατά του φασισμού και του ρατσισμού
«Στη φυλακή οι δολοφόνοι ναζί της Χρυσής Αυγής
Νόμιμοι οι μετανάστες, Ιθαγένεια για όλα τα παιδιά, Όχι στην ισλαμοφοβία, άσυλο στους πρόσφυγες, Κλείστε τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Διαλύστε την FRONTEX».
Αυτά λένε κάποια φυλλάδια που μοιράζονται από κάποιους που τελικά προφανώς είναι πιο επικίνδυνοι από την Χ.Α. Είναι αυτό που λέει ο λαός.. άλλος έχει το όνομα και άλλος τη χάρη… Να ρίξουμε το φράχτη στπν Έβρο, να μπαίνουν σωρρηδόν μετανάστες, να νομιμοποιούνται όλοι… να σκοτώνουν ελεύθερα τα παιδιά μας… σαν την 32χρονη που τη σκότωσε προχθές ο αλλοδαπός. Μήπως κάποτε πρέπει να σοβαρευτούμε; Για να πάει ένας φίλος μας στη Γερμανία για δουλειά ταλαιπωρείται εδώ και ενάμισι μήνα. Όταν λεγανε πως κάποτε τους Έλληνες μετανάστες τους κοιτούσαν και στα δόντια, σήμερα ζητούν ακόμη μύρια όσα έγγραφα και πιστοποιητικά για να σε βάλουν στη χώρα τους. Όχι μπάτε σκύλοι αλέστε… εμείς όμως πρέπει να δεχόμαστε κάθε καρυδιάς καρύδι, δολοφόνους, αποβράσματα… για να μη μας πούνε βρε ρατσιστές. Όταν τύχει – που δεν το ευχόμαστε για κανέναν- να σκοτώσουν δικό τους παιδί θα τα ξαναπούμε…

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου