Saturday, 20 April, 2024

Αυτή είναι η κατάσταση στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών

Τέλος και οι Απόκριες! Από τα καρναβάλια όμως δύσκολα θα γλιτώσουμε!

u03C6u03C9u03C4u03BF1 u03BAu03B1u03C1u03BDu03B1u03B2u03B1u03BBu03B9 u0388u03B4u03B5u03C3u03C3u03B1

 

Περάσαμε και στη Σαρακοστή, τέλος οι απόκριες. Παρά τη βροχή και τον καιρό που δεν ήταν ιδιαίτερα καλός το τριήμερο οι εκδηλώσεις στις πόλεις της Αριδαίας, της Κρύας Βρύσης και της Έδεσσας έγιναν για άλλη μία χρονιά. Οι μάσκες έφυγαν για κάποιους που τις φόρεσαν για λίγο και για πλάκα, για άλλους πάλι είναι μόνιμες… Το… πιο κουφό πάντως φρόντισε πάλι να το κάνει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης που όπως και να’ χει δε σταματά να μας εκπλήσσει! Αυτή τη φορά ντύθηκε Μέρκελ!! Όχι πια Ζορό!… Λείπει ο Μάρτης απ’τη Σαρακοστή; Φρόντισε να συνδυάσει την αποκριάτικη αμφίεση του με ένα μήνυμα προς την κυβέρνηση, τον Αλέξη Τσίπρα και όχι μόνο. Ντύθηκε λοιπόν Άνγκελα Μέρκελ και στο πλαίσιο ενός σκετς που οργάνωσε, άρχισε να δίνει οδηγίες στον πρωθυπουργό, τον ρόλο του οποίου είχε επωμιστεί συνεργάτης του, στέλνοντας παράλληλα μηνύματα και προς όλους τους πολιτικούς χώρους. “Παρών” στην υποτιθέμενη συνάντηση ήταν και ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης…

Αυτή είναι η κατάσταση στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών

Τα σχόλια είναι περιττά… Αξονικός ακόμη δεν, ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό δεν επαρκεί… και οι ασθενείς συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται…

Η Πέλλα πέρασε πάλι… και δεν άγγιξε;

H ανταλλαγή καλών πρακτικών της εφαρμογής του στρατηγικού επιχειρησιακού σχεδιασμού για τον Τουρισμό σε κάθε πόλη βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του αντιδημάρχου Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων του δήμου Θεσσαλονίκης Σπύρου Πέγκα με τους αντιδημάρχους Τουρισμού και Ποιότητας Ζωής της Βέροιας, Βασίλη Λυκοστράτη και Ποιότητας Ζωής και Τουρισμού των Ιωαννίνων, Νίκο Γκόλα.
Η αρχή της συνεργασίας των Δήμων Θεσσαλονίκης και Βέροιας έγινε το Φεβρουάριο του 2012 με την υπογραφή του Μνημονίου Διαδημοτικής Συνεργασίας Δήμων.
Ο Δήμος Πέλλας μία συνεργασία έκανε για τις “ρίζες του Μεγάλου Αλεξάνδρου” με τη Βεργίνα, Νάουσα και Δίον και ακόμη… περιμένουμε τα αποτελέσματα! Κάποιος δεν ενδιαφέρθηκε για αυτό το πρόγραμμα; Κοινά στοιχεία υπάρχουν, ο δήμος Πέλλας θεωρητικά είναι “προάστιο” της Θεσσαλονίκης, το Μουσείο και τα αρχαία δίπλα… εμείς όμως είμαστε ανώτεροι άνθρωποι! Όποιος θέλει έρχεται από μόνος του. Σιγά μην τον καλέσουμε, να μας πούνε ότι παρακαλάμε κιόλας!
Πάντως, ο κ. Πέγκας ανέφερε πως: “Είναι σημαντικό να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια σταθερή ομάδα εργασίας πάνω στο κομμάτι του τουρισμού με στόχο την αποτελεσματικότερη προώθηση των τουριστικών και πολιτιστικών χαρακτηριστικών των Δήμων αυτών, καθώς ένας μεγάλος αριθμός επισκεπτών της Θεσσαλονίκης επιλέγει τη Βέροια, τη Βεργίνα, την Πέλλα και τη Νάουσα για ημερήσιες εκδρομές και αποδράσεις”.
Άλλοι προσπαθούν για μας χωρίς εμάς…

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου