Friday, 19 April, 2024

Φλας: Άπαιχτα, για τρελά γέλια

Άπαιχτα, για τρελά γέλια ποιήματα του νέου Υπουργού Παιδείας: “Ο κόλπος είναι σύριγγα χωρίς έμβολο που καλεί τον φαλλό να τρυπηθούν μαζί”!

Ο υπουργός Παιδείας Τάσος Κουράκης είναι πολυσχιδής φυσιογνωμία και παρότι είναι γιατρός δηλώνει λογοτέχνης. Εχει εκδώσει τρεις συλλογές με ποιήματα και ορισμένα από αυτά, ιδιαίτερα ευφάνταστα και τολμηρά, κάνουν ήδη τον γύρο των ΜΜΕ. Εμείς σαν… καλοί άνθρωποι είπαμε να μη σας στερήσουμε το γέλιο και παραθέτουμε κάποια από αυτά!

Και να παίρνουν μπρος οι
πυροκροτητές
και κείνη να σφίγγει
το φυτίλι στον κόλπο της να
καθυστερήσει την
έκρηξη
να ζήσει ολοκαύτωμα
Λάμψη!
________________________________________
Εγώ σκυφτός -καθώς μπρούμυτα-
δαχτυλοαφώ το σώμα της στη μαύρη κάμαρη
Λευκό μπαστούνι ο φαλλός μου
χτυπάει την πόρτα του
αμετάκλητου
Τυφλώνομαι από το φως του
Ορώ
________________________________________
(Αυτή)- Τι είναι ο κόλπος μου;
(Αυτός)- Είναι μια σύριγγα χωρίς το έμβολο που καλεί το φαλλό να
τρυπηθούν μαζί από την πρέζα του έρωτα
(Αυτή)- Σύριγγα, ή σήραγγα;
(Αυτός)- Σήραγγα που ανακαλεί κεκοιμημένους κωδωνοκρούστες
(Αυτή)- Κεκοιμημένους ή ταριχευμένους;
(Αυτός)- Όλοι οι φαλλοί είναι ταριχευμένα ξόανα που νοτίζονται απ’ το
νόστο της μήτρας
(Αυτή)- Της δικής μου μήτρας;
(Αυτός)- Της δικής σου. Εσύ γεννήθηκες απ’ τη δική σου μήτρα
(Αυτή)- Εγώ γεννήθηκα απ’ τη δ ι κ ή μ ο υ μήτρα

Τα περαιτέρω σχόλια περιττά!

Iστορική ανακοίνωση του Λαϊκού Συνδέσμου υπέρ των θέσεων ΣΥΡΙΖΑ για Ρωσία και ιδιωτικοποιήσεις
Σε μια ιστορική ανακοίνωση η “σκληρή” ελληνική δεξιά, το εθνικιστικό κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, επικροτεί τη γεωστρατηγική στροφή που επιχειρεί η νέα αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τάσσεται επίσημα υπέρ των αποφάσεων της νέας κυβέρνησης για ματαίωση των ιδιωτικοποιήσεων σε ΔΕΗ κλπ τονίζοντας ότι πρώτος ο Λαϊκός Σύνδεσμος έλαβε αυτές τις θέσεις. Στην ανακοίνωση με τίτλο: ”Όχι στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, όχι στις ιδιωτικοποιήσεις” αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι: «Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής, η οποία έχει διατυπωθεί και δημόσια στη Βουλή είναι ότι η Ελλάς δεν πρέπει να συμμετάσχει στις κυρώσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΗΠΑ κατά της Ρωσίας. Αυτήν την στάση επιβάλλει το Εθνικό συμφέρον και τα γεωπολιτικά δεδομένα. Επίσης, στο ζήτημα των ιδιωτικοποιήσεων, τις οποίες θεωρούμε ξεπούλημα της Πατρίδος, έχουμε διατυπώσει θέση κατά των ιδιωτικοποίησεων σε ΟΛΠ και ΔΕΗ. Θεωρούμε επίσης σημαντικό ζήτημα την επιστροφή στον ελληνικό Λαό της λεγόμενης “μικρής ΔΕΗ”».

Δήλωση μετανοίας Τσίπρα: «Θα αποπληρώσουμε μέχρι τελευταίου σεντς τα δάνεια μας σε ΔΝΤ και ο ΕΚΤ»
Δεν είναι στην πρόθεσή του να προχωρήσει σε ρήξη με τους δανειστές, αλλά να λάβει χρόνο, ώστε να καταθέσει το δικό του μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα ανάκαμψης, διαμηνύει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με δήλωσή του στο Bloomberg, σε μία προσπάθεια να περιορίσει τις όποιες αρνητικές εντυπώσεις δημιουργήθηκαν από την άρνηση της κυβέρνησης να δεχθεί στην Αθήνα την τρόικα και να ολοκληρώσει το μνημονιακό πρόγραμμα. «Η υποχρέωσή μου να σεβαστώ την καθαρή εντολή του ελληνικού λαού για τέλος της λιτότητας και επιστροφή σε μία αναπτυξιακή ατζέντα, σε καμιά περίπτωση δεν περιλαμβάνει τη μη εκπλήρωση των δανειακών μας υποχρεώσεων μας απέναντι στην ΕΚΤ και στο ΔΝΤ» λέει χαρακτηριστικά ο Έλληνας πρωθυπουργός, επισημαίνοντας ότι «παρά το γεγονός ότι υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις, είμαι απολύτως βέβαιος ότι σύντομα θα καταφέρουμε να φτάσουμε σε μία αμοιβαίως επωφελή συμφωνία, τόσο για την Ελλάδα όσο και για ολόκληρη την Ευρώπη». «Χρειαζόμαστε χρόνο ώστε να αναπνεύσουμε και να δημιουργήσουμε το δικό μας μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα ανάκαμψης, το οποίο –μεταξύ άλλων- θα ενσωματώνει τους στόχους των πρωτογενώς ισοσκελισμένων προϋπολογισμών και των ριζικών μεταρρυθμίσεων, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τα ζητήματα της φοροδιαφυγής, της διαφθοράς και του πελατειακού κράτους» τονίζει ο κ. Τσίπρας.

Το “άδειασμα” του Κύρτσου στη κυβέρνηση Σαμαρά: “Δεν υπάρχει πρωτογενές πλεόνασμα”. Σώπα, κι εμείς το πιστεύαμε!
Το μεγάλο επιχείρημα της κυβέρνησης Σαμαρά, το πρωτογενές πλεόνασμα “άδειασε” ο Γιώργος Κύρτσος. Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ είπε χαρακτηριστικά ότι δεν υπήρξε πρωτογενές πλεόνασμα αφού το είχε φτιάξει η προηγούμενη κυβέρνηση καθυστερώντας πληρωμές. Ο Γιώργος Κύρτσος είπε συγκεκριμένα: “Αν εμφανιστεί η κυβέρνηση και πει, δεν μπορώ με τόσο μεγάλο πρωτογενές πλεόνασμα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τέτοιου είδους ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν. Άλλωστε, δεν υπάρχει πρωτογενές πλεόνασμα. Το είχε φτιάξει κατά κάποιο τρόπο η προηγούμενη κυβέρνηση, καθυστερώντας πληρωμές, κάνοντας το ένα, το άλλο. Όλα αυτά έχουν καταρρεύσει τους τελευταίους δύο μήνες”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου