Tuesday, 23 April, 2024

Φλας:” ΒΟΜΒΑ”

Φλας:” ΒΟΜΒΑ”

Αλλού… κοιτούν τα μάτια μου!

DSC02477
Ο Διονύσης Σταμενίτης δίπλα στον δήμαρχο Πέλλας στη δεξίωση του Επιμελητηρίου Πέλλας. Ο Διονύσης μας κοιτά, ο κ. Στάμκος προτιμά το… υπερπέραν!

Το ντουέτο της βραδιάς!

f1
Ο Ανέστης Κιουρκτσίδης με τον Θοδωρή Παπαϊωάννου ήταν το ντουέτο που στήριξε μουσικά τη βραδιά και ίσως από τα λίγα ενδιαφέροντα που είχαμε να παρακολουθήσουμε…

Όλοι οι υποψήφιοι έδωσαν το παρόν

DSC02485
Η Γέση Πασχαλίδου υποψήφια με τη ΝΔ από την Αλμωπία και ο Γιάννης Σηφάκης υποψήφιος με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ από την Έδεσσα σε διπλανά τραπέζια, χαιρετήθηκαν ενώ ο κ. Σηφάκης στη συνέχεια πήγε και σε άλλους υποψηφίους και συνομίλησε, δείχνοντας πως πάνω απ’ ολα πρέπει να υπάρχει ο πολιτικός πολιτισμός.

Και κάποιοι που κρατάνε τη ΝΔ ακόμη στο νομό…

DSC02551
Ο Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέλλας από τη Σκύδρα Χρήστος Χατζηβασιλειάδης στεκόταν στην άκρη του Πνευματικού Κέντρου και περίμενε με ύφος.. γερακιού αν κάποιος χρειαστεί κάτι… η στήριξη άλλωστε στο πρόσωπο του Δάνη είναι φανερή…

Οι πιστοί και οι συνεπείς

DSC02559
Η Αντιδήμαρχος Έδεσσας Μαρούλα Κατσάρα Βλάχου συνεπής στα θεσμικά της καθήκοντα, δεν έλειψε ούτε από την κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου, παρά το γεγονός ότι τελευταία δημιουργήθηκαν κάποια… θεματάκια. Η κόρη του κ. Τζαμτζή που τον προλόγισε στην εκδήλωση της Σκύδρας, καμάρωνε τον μπαμπά και ο Σωκράτης Φάκκας επίσης παρακολουθούσε με ενδιαφέρον την ομιλία.

Σιγά μην έσκαγαν!

Στο χορό του Επιμελητηρίου λοιπόν, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γ. Καρασμάνης ήταν ο μόνος που μίλησε – εκ των υπολοίπων βουλευτών του νομού- κι αυτό εξ αρχής δεν άρεσε… Ο Υπουργός υποστήριξε στην ομιλία του ότι κατάφερε μετά από μεγάλη προσπάθεια να εξασφαλίσει τα 33 εκατομμύρια ευρώ για τους αγρότες της Πέλλας που επλήγησαν από το εμπάργκο της Ρωσίας. Ότι αποτέλεσε και προσωπική δέσμευση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και ότι τα χρήματα θα δοθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας, λέγοντας μάλιστα ότι «τα χρήματα αυτά δεν είναι μπαρούφες και μούφες, λεξιλόγιο που δεν χρησιμοποιώ ο ίδιος, αλλά κάποιοι συνάδελφοι… χρησιμοποιούν παρόμοιες φράσεις»! Επίσης, υποστήριξε πως ο ίδιος δεν πρόκειται ποτέ να χαλάσει το όνομα του και την παρουσία του στα κοινά της Πέλλας και ότι δεν θα χρησιμοποιούσε τα χρήματα για να εξυπηρετήσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες. Τα χρήματα αυτά θα έρθουν γιατί υπάρχει εγγύηση από την Ευρώπη και από τον Πρωθυπουργό… Αυτά προφανώς δυσαρέστησαν τους δύο έταιρους βουλευτές του νομού μας, που δεν άργησαν να σηκωθούν και να φύγουν!

Ο Θόδωρος ρωτώντας ποιον βραβεύει!

DSC02512
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θ. Θεοδωρίδης βραβεύοντας έναν εκ των επιχειρηματιών του νομού στο Επιμελητήριο. Το ύφος κάτι μας θύμησε εκείνη την ώρα…. και σκεφτόμασταν τι! Το βρήκαμε μετά! Λίγο από Γκάρφιλντ μάλλον. Συμφωνείτε;

” ΒΟΜΒΑ”  από τον ΟΑΕΔ: ΤΕΛΟΣ το επίδομα ανεργίας!
Νέο σχέδιο καταβολής των επιδομάτων για χιλιάδες πολίτες εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών έπειτα από συζητήσεις με το κλιμάκιο της Τρόικα. Πλέον τα επιδόματα θα χορηγούνται με περιουσιακά κριτήρια, δηλαδή θα λαμβάνονται υπόψιν όχι μόνο τα εισοδήματα που απέκτησε ο ενδιαφερόμενος κατά το εκάστοτε προηγούμενο έτος αλλά και τα περιουσιακά στοιχεία που κατέχει, δηλαδή τα ακίνητα, τα Ι.Χ. τα δίκυκλα, τα σκάφη αναψυχής και τα λοιπά κινητά αντικείμενα μεγάλη αξίας που έχει στην κατοχή του.
Για τον προσδιορισμό της πραγματικής οικονομικής κατάστασης, σύμφωνα με τη «Δημοκρατία» κάθε φορολογουμένου θα χρησιμοποιηθεί το ηλεκτρονικό «περιουσιολόγιο», δηλαδή η βάση δεδομένων που δημιουργεί το υπουργείο Οικονομικών καταχωρίζοντας πληροφορίες για όλα τα εισοδήματα, τα περιουσιακά στοιχεία και τις αποταμιεύσεις των Ελλήνων πολιτών.
Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες θα λαμβάνονται υπόψη και οι αποταμιεύσεις και οι πάσης φύσεως επενδύσεις των χρημάτων του, δηλαδή οι καταθέσεις του στις τράπεζες, τα ομόλογα, οι μετοχές, τα μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων και τυχόν άλλα χρηματοοικονομικά προϊόντα και παράγωγα στα οποία έχει τοποθετήσει τα χρήματά του.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου