Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Φλας: Δε ζούμε στη Never Land!

Φλας: Δε ζούμε στη Never Land!

Πιο άξεστος πεθαίνεις!

20150506_131509
Ελληναράδες! Παντού και πάντα τα ίδια. Μια ζωή σε θυμήθηκα που λέει κάποιος γνωστός… Οι συνήθειες δεν κόβονται, όπως δεν κόβει ο Έλληνας το τσιγάρο.
Η συγκεκριμένη φωτογραφία τα λέει όλα. Η τοποθεσία; Στην Αραβησσό, μετά την Πρωτομαγιά. Τόση βρωμιά γιατί; Κάποιοι άχρηστοι πήγαν, έφαγαν, ήπιαν, έκαναν το χαβαλέ τους και έφυγαν αφήνοντας πίσω τους αυτό το χάλι. Γέμισε ο τόπος σκουπίδια παντού. Εσείς που φύγατε και τ’ αφήσατε τον άλλο μήνα αν θέλετε να ψήσετε με την οικογένεια ή την παρέα σας ή του χρόνου την Πρωτομαγιά, θα πάτε σε άλλο μέρος να βρωμήσετε; Αίσχος. Να μη λέμε μετά ότι φταίνε οι δήμοι και οι υπάλληλοι που δεν καθαρίζουν. Αστυνομικό από πίσω μας θέλουμε. Όλα είναι ζήτημα παιδείας…

Δεν είναι παράνομες οι διαφημιστικές πινακίδες;

DSC00147
Και μάλιστα σε σημείο με φωτεινό σηματοδότη και σε διασταύρωση; Ορατότης μηδέν ακριβώς σε επικίνδυνο σημείο στα Γιαννιτσά.

Επτασφράγιστο μυστικό οι καταλογισμοί της ΔEYA Αλμωπίας
Θα ενημερωθούν οι δημότες Αλμωπίας από την Δημοτική Επιχείρηση για το τι ακριβώς συμβαίνει στην Δ.Ε.Υ.Α.; Είναι χειρότερο να ακούγονται διάφορα και ενδεχομένως να σπιλώνονται πρόσωπα που ενδεχομένως να μην έχουν και καμιά ευθύνη, όπως αναφέρει ο ‘Καθρέπτης Πέλλας’.

Επεισόδιο ανάμεσα στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγό
Κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Σωφρονιστικού Συστήματος ο Γιάννης Λαγός αναφέρθηκε αρκετές φορές στην ιδιότητα του υπόδικου, καθώς έως πρόσφατα ήταν προφυλακισμένος. Η κ. Κανέλη επεσήμανε πως «δεν είμαστε όλοι εδώ μέσα με την ιδιότητα του υποδίκου» και εξήλθε από την αίθουσα. Όμως ο Γιάννης Λαγός την ακολούθησε εκτός της αιθούσης στους διαδρόμους της Βουλής. Δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (Νίκος Μανιός, Χρήστος Σμίας) τον εμπόδισαν να την πλησιάσει, αλλά ακολούθησε λεκτική αντιπαράθεση, στην οποία ο Γ. Λαγός της είπε: «Σε είδα και σήμερα στη δίκη της Χρυσής Αυγής». «Ναι, ήμουν», απάντησε η βουλευτής του ΚΚΕ. «Να δεις πώς θα φύγεις» είπε ο Γ. Λαγός. «Με απειλείς;», τον ρώτησε η κ. Κανέλλη. «Ναι σε απειλώ, τι θα πεις, ότι σου έδωσα κανένα χαστούκι; Να μου κάνεις και εμένα μήνυση», απάντησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής. «Μήνυση δεν έκανα ούτε στον Κασιδιάρη, θα κάνω σε εσένα;» ανταπάντησε η Λ. Κανέλλη. Το περιστατικό σχολίασε η πρόεδρος της Επιτροπής Βασιλική Κατριβάνου. «Χαίρομαι πάρα πολύ που κάποιοι συνάδελφοι βγήκαν έξω και υπερασπίσθηκαν συναδέλφους βουλευτές» είπε.

παραπ.-φωτο-5

Δε ζούμε στη Never Land!
Επειδή νομίζουν ότι ζούμε όχι στην Ελλάδα αλλά στη Never Land, να θυμίσω ότι ο Δραγασάκης ήταν στην κυβέρνηση Ζολώτα που έδωσε τις άδειες στα τηλεοπτικά κανάλια και ο Κωσταντόπουλος υπουργός εσωτερικών στην κυβέρνηση Τζαννετάκη… Αυτό δεν ακυρώνει βέβαια τις ευθύνες των μετέπειτα, αλλά μην μας περνάνε και για…

Γιούνκερ: “Μια ορδή από κότες πιο μάχιμη από την Ε.Ε.”
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ τάχθηκε και πάλι υπέρ ενός κοινού στρατού των 28 κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σημειώνοντας ότι «μια ορδή από κότες» είναι σήμερα πιο μαχητική από την Ε.Ε. «Το λέω απλά: οι 28 στρατοί δεν βρίσκονται στο ύψος των περιστάσεων», δήλωσε ο κ. Γιούνκερ στη διάρκεια συζήτησης που οργανώθηκε από τον γερμανικό ραδιοσταθμό WDR στις Βρυξέλλες. «Μια ορδή από κότες είναι ένας σχηματισμός μάχης σώμα με σώμα, αν συγκριθεί με την εξωτερική πολιτική και την πολιτική ασφάλειας της Ε.Ε.», είπε ο πρώην πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, ο οποίος αρέσκεται στα ευφυολογήματα. Άλλωστε ο κ. Γιούνκερ δεν απέφυγε να μιλήσει και για τη χώρα του, η οποία «διαθέτει έναν στρατό 771 ατόμων, του υπουργού Αμύνης περιλαμβανομένου». «Ένας κοινός στρατός όλων των Ευρωπαίων θα έκανε τη Ρωσία να καταλάβει ότι είμαστε σοβαροί όταν πρόκειται να υπερασπίσουμε τις αξίες της ΕΈ», είχε εξηγήσει τον Μάρτιο ο κ. Γιούνκερ σε γερμανική εφημερίδα.
«Η κατάσταση της προετοιμασίας των ευρωπαϊκών ενόπλων δυνάμεων είναι πολύ διαφορετική από χώρα σε χώρα», δήλωσε, εκφράζοντας τη λύπη του γι’ αυτό. «Αρκεί να δει κανείς πώς είναι οργανωμένη η αγορά στρατιωτικού υλικού», ένας τομέας στον οποίο οι Ευρωπαίοι δρουν μεμονωμένα, παρά την υπόσχεσή τους να βελτιώσουν τις από κοινού αγορές που πρέπει να ευνοούν την ευρωπαϊκή βιομηχανία. Ένας ευρωπαϊκός στρατός, κάτι που αποτελεί μακροπρόθεσμο σχέδιο, «δεν είναι κάτι που μπορούμε να δημιουργήσουμε μέχρι αύριο το πρωί στις 11 ξεκινώντας από το τίποτε», παραδέχθηκε ο κ. Γιούνκερ. «Δεν αισθάνεται κανείς προθυμία» εκ μέρους των Ευρωπαίων, πρόσθεσε εκφράζοντας τη λύπη του γι’ αυτό, αν και εντόπισε «ορισμένες μικρές αλλαγές» στάσης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου