Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Φλας: «Κλαίει» το twitter

Φλας: «Κλαίει» το twitter 

«Κλαίει» το twitter με το Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Έχει περισσότερους υποψηφίους από ψηφοφόρους
Με αστείρευτο και ανελέητα δηκτικό χιούμορ, σχολιάζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, την αλλαγή ηγεσίας και τους υποψήφιους προέδρους.

Πάρτε μια γεύση: “Φίλες και φίλοι είπε ο Φίλης στον Παφίλη χαχαχαχαχα”. Τέτοια αστεία μου λέει ο Λοβέρδος και θα μου βγει η σπανακόπιτα απ’ το αυτί,

-Κατά τη διάρκεια του 3ήμερου συνεδρίου μας θα υπάρξει έρανος για να πληρωθεί η δόση στο ΔΝΤ #pasok

-Η γιαγιά δίπλα σταμάτησε να κουνά το σημαιάκι και φωνάξαμε γιατρό!

-Το ΠΑΣΟΚ είναι το μοναδικό κόμμα παγκοσμίως που έχει περισσότερους συνέδρους και υποστηρικτές απ ότι ψηφοφόρους!!!

Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί θέλουν να αγοράσουν ένα νησί στην Ελλάδα»
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, της Washington Post, το ζευγάρι προτίθεται να καταβάλλει περί τα 4,7 εκατομμύρια δολάρια, προκειμένου να αγοράσει έναν ιδιωτικό παράδεισο, στον οποίο θα μπορούν να απολαμβάνουν τις διακοπές τους μαζί με τα έξι παιδιά τους. Πρόκειται για το νησάκι του Ιονίου, Γαία, που ανήκει στο σύμπλεγμα Εχινάδες, μια ομάδα νησιών, που έχουν προσελκύσει ενδιαφέρον εκατομμυριούχων από όλο τον κόσμο (όπως για παράδειγμα η Οξυά, που αγοράστηκε πριν από δύο χρόνια από τον Εμίρη του Κατάρ).
Το ερώτημα είναι πώς ξεπουλιούνται όλα αυτά; Με ποιους όρους και που πάνε εν τέλει τα χρήματα… Σε μια αναζήτηση που κάναμε στο διαδίκτυο διαπιστώσαμε έκπληκτοί ότι ιδιωτικές εταιρίες… ξεπουλάνε όσο όσο και μάλιστα με τίτλο: Βρείτε νησί ανάμεσα σε χιλιάδες πωλήσεις νησιών σε όλη την Ελλάδα! Δείτε όλα τα νησιά προς αγορά γρήγορα και εύκολα και βρείτε αυτό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Τι να πει κανείς…

«Θα ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και αν προτείνει την προσάρτηση της Μακεδονίας στα Σκόπια»
Την απόλυτη στήριξή του στον ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο Κώστας Ζουράρις, με το δικό του τρόπο.
«Θα ψηφίζω επ’ αόριστον τις προτάσεις που θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και αν προτείνει την προσάρτηση της Μακεδονίας
στα Σκόπια, στη Χιλή, στο Άνω Βολτά», είπε ο βουλευτής. Η δήλωσή του έκανε τη Νίνα Κασιμάτη να παρέμβει προκειμένου να διευκρινίσει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει μιλήσει ποτέ για προσάρτηση της Μακεδονίας στα Σκόπια, να μην το λέμε ούτε για αστείο», με τον βουλευτή να απαντά γελώντας και τον Μάκη Βορίδη, που ήταν στο ίδιο πάνελ να σχολιάζει σε ίδιο ύφος «Για αυτό δεν ανησυχήσαμε, επειδή το είπε ο κ. Ζουράρις».

Λύσαμε όλα τα άλλα, ήρθε και το τσίπουρο…
Άφωνοι έμειναν οι εκπρόσωποι της ελληνικής πλευράς στο Brussels group, όταν ένας από την πλευρά των δανειστών έθεσε θέμα τσίπουρου! Συγκεκριμένα και ενώ η ελληνική πλευρά παρουσίαζε το σχέδιο της για την πάταξη της φοροδιαφυγής, εκπρόσωπος του κλιμακίου των δανειστών το αμφισβήτησε τονίζοντας , πως ενώ υπάρχει κοινοτική οδηγία για απαγόρευση παραγωγής οινοπνευματώδη ποτών, η Ελλάδα κάνει τα στραβά μάτια σε όσους παράγουν τσίπουρο στο σπίτι τους, με αποτέλεσμα να χάνονται έσοδα για το δημόσιο από την φορολογία. Και συνέχισε απτόητος τονίζοντας πως το σχέδιο της Ελλάδας για την πάταξη της φοροδιαφυγής θα αποτύχει! Δεν ξέρω αν το σχέδιο πάταξης της φοροδιαφυγής θα αποτύχει ελέω τσίπουρου, εκείνο όμως που ξέρω και ταιριάζει γάντι για τους δανειστές είναι αυτό που λέει ο λαός μας: «όταν δεν θέλω να σε φιλήσω ρωτάω που είναι το μάγουλο σου»!

par

ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ!
Ποια τρόφιμα και είδη καθημερινής κατανάλωσης μπαίνουν στον υψηλό συντελεστή του 23%. Η πρόταση της ελληνικής πλευράς προς τους θεσμούς είναι ηπιότερη από εκείνη των δανειστών. Αυτό όμως δεν αλλάζει την πραγματικότητα, ότι δηλαδή εξακολουθεί να είναιεπώδυνη για τα ελληνικά νοικοκυριά. Με τους προτεινόμενους συντελεστές ΦΠΑ θα έρθουν μεγάλες αυξήσεις σε πολλά είδη διατροφής. Συγκεκριμένα, στον υψηλό συντελεστή 23% εντάσσονται τα τρόφιμα που είναι επεξεργασμένα, όπως τα ζυμαρικά, οι κονσέρβες, τα γλυκά, οι σοκολάτες, το επεξεργασμένο ψωμί, οι σοκολάτες, οι σάλτσες και άλλα. Από τα βασικά είδη διατροφής λοιπόν, τρία στα 10 τρόφιμα μετακινούνται στον υψηλό συντελεστή, άρα θα επιβαρυνθούν τα ελληνικά νοικοκυριά. Στον χαμηλό συντελεστή 6% θα υπάγονται μόνο τα φάρμακα, τα βιβλία και τα θέατρα. Στον μεσαίο συντελεστή 11% υπάγονται οι εφημερίδες, τα περιοδικά, τα φρέσκα τρόφιμα, η ενέργεια, το νερό, τα ξενοδοχεία και η εστίαση.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου