Thursday, 28 March, 2024

Η… ξεκούραση του Τσίπρα στην Πάρο, η «διαφάνεια» στην Ελλάδα και το αίτημα των Τούρκων για έκδοση των οκτώ στρατιωτικών

Τι άλλο προβλέπεται για τα ΜΜΕ από τον κ. Παππά; Με βάση το επιχείρημα του πρωθυπουργού, ότι η διαφημιστική πίτα φτάνει μόνον για τέσσερις τηλεοπτικούς σταθμούς (που δεν είναι αλήθεια) θα περιορίσουν και τον αριθμό των εφημερίδων και των περιοδικών; Για πόσα έντυπα φτάνει η πίτα; [Μπας και τους βάζει ιδέες ο Ερντογάν;]

Σε προχθεσινό διεθνή ποδοσφαιρικό αγώνα, η ελληνική(;) ομάδα είχε έναν (1) Έλληνα ποδοσφαιριστή στην 18άδα. Γι’ αυτό βάζω στο «ελληνική» το ερωτηματικό. Άκουγα τον αγώνα στο ραδιόφωνο, κι επειδή δεν είμαι φιλομαθής στα ποδοσφαιρικά, δεν ήξερα αν έπρεπε να χαρώ ή να λυπηθώ σε κάποια φάση, αφού δεν άκουγα ελληνικό όνομα. Κατά τα άλλα μιλάμε για ελληνικό (!) ποδόσφαιρο και απορούμε γιατί χάσαμε από τα νησιά Φερόες των 45.000 κατοίκων.

Κουράστηκε πολύ η αριστερή ιντελιγκέντσια να βρει τρόπους να μας πάρει και τα σώ@@@κα, κι αποφάσισαν να ξεκουραστούν στην Πάρο, φυσικά σε άνετα καταλύματα. Πού αλλού μπορούν να μείνουν οι Καρανίκες; Δεν έχει σημασία το κόστος. Εμείς πληρώνουμε. Η Ελλάδα πάντως πρωτοπορεί… Εφεύρε και τον κομματικό τουρισμό. Κάποιοι λίγοι που δεν είχαν πάει στην Κίνα και Σαντορίνη, αποζημιώνονται τώρα. Ο Τσίπρας δεν αντέχει τις γκρίνιες.

[Επί του πιεστηρίου, όπως έλεγαν: Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως η εκδρομή στην Πάρο θα είναι μονοήμερη. Μήπως αυτό έπρεπε να αποφασιστεί πριν από τον θόρυβο και τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν;]

Υπήρξε εισήγηση στο Κοινοβούλιο της Βουλγαρίας, για απαγόρευση σε δικαστές να είναι μέλη μυστικών οργανώσεων. Τελικά αποφασίστηκε, ο δικαστής να έχει το δικαίωμα να είναι Μασόνος, αλλά δεν πρέπει να το κρύβει. Οι δικαστικοί θα δηλώνουν τις οργανώσεις στις οποίες είναι μέλη, και η Αρχή Επιθεώρησης, θα κρίνει τον «εθισμό» τους στην οργάνωση που ανήκουν.

Συζήτηση έγινε και για το ζήτημα της κατάχρησης επιρροής κάποιων ΜΜΕ, που χρηματοδοτούνται από την Τεκτονική Στοά και έχουν τεράστια επιρροή στη διαχείριση της δικαστικής εξουσίας. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει πρόβλημα με τις μυστικές οργανώσεις. Την επιρροή σε κόμματα και ΜΜΕ την ασκούν φανερές οργανώσεις. Αυτό θα πει διαφάνεια.

Όσοι νομίζουν ότι θα γλιτώσουμε εύκολα με το αίτημα των Τούρκων για έκδοση των οκτώ στρατιωτικών, γελιούνται. Ο Ερντογάν, αφού ζήτησε από τη Γερμανία να εκδώσει κάποιους Τούρκους εισαγγελείς που είχαν βρεθεί εκεί και αρνούνται να επιστρέψουν, απαίτησε και από το Κοσσυφοπέδιο, να τιμωρήσει έναν δημοσιογράφο για σχόλιό του στο Facebook, που δεν άρεσε στον Ερντογάν. Ο Κοσοβάρος ΥΠΕΞ θεώρησε το αίτημα απαράδεκτο και υπερβολικό. Τι «μπαγάσες» που είναι… Οι ΗΠΑ και η ΕΕ δημιούργησαν αυτόν τον «Φρανκεστάιν» τον ISIS, και τώρα προσπαθούν να απαλύνουν τα εγκλήματά του, μήπως και αρχίσουν οι εθνοτικές συρράξεις (που θα αρχίσουν) στα δυτικά κράτη. Επιχειρούν να πείσουν ότι οι τελευταίοι δράστες τρομοκρατικών πράξεων είναι «καταθλιπτικοί» ή «ακροδεξιοί»! Όμως, οι «καταθλιπτικοί» και οι «ακροδεξιοί» δεν προέκυψαν τώρα. Υπάρχουν από αιώνες. Και ήσαν πολύ σπάνια τα περιστατικά τρόμου. Πώς εξηγείται ότι τώρα αυτά είναι καθημερινά; Υπέστη επιθετική μετάλλαξη η κατάθλιψη;

Έγραψε ο Γκαίτε (ο μεγαλύτερος ποιητής της Γερμανίας, 1749-1832): «Άκουσα στον Άγιο Πέτρο της Ρώμης το Ευαγγέλιο σε όλες τις γλώσσες. Η Ελληνική αντήχησε άστρο λαμπερό μέσα στη νύχτα».

voria.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου