Friday, 29 March, 2024

Έδεσσα: Άριστη η λειτουργία του προγράμματος ανακύκλωσης ρούχων και υποδημάτων

Πριν από ένα χρόνο, ο Δήμος Έδεσσας, είχε υποβάλλει αίτημα για τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα ανακύκλωσης ρούχων και παπουτσιών.

Μετά από λίγο καιρό, το αίτημα έγινε δεκτό, με αποτέλεσμα σε όλα τα μέρη της πόλης να τοποθετηθούν ειδικοί μπλέ κάδοι, όπου οι πολίτες είχαν την ευκαιρία, να βάλουν παλαιά ρούχα και παπούτσια, τα οποία δεν τα χρειαζόντουσαν πλέον.
Τα ρούχα και τα παπούτσια, έπρεπε να είναι σε καλή κατάσταση.
Μετά την απαραίτητη διαλογή, κάποια πήγαιναν στην ανακύκλωση, ενώ άλλα μοιράζονταν σε οικογένειες της πόλης που τα είχαν ανάγκη.
Για το θέμα αυτό, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, μας είπε: “Από τη στιγμή που μπήκαν οι κάδοι, μέχρι και σήμερα, μπορώ να πω με σιγουριά ότι το πρόγραμμα λειτουργεί άριστα. Εκεί που πραγματικά γεμίζουν οι κάδοι, είναι όταν αλλάζουν οι εποχές.
Αλλά ακόμα και τώρα, κάποιοι τοποθετούν στους κάδους αυτά που πρέπει σε ότι αφορά το πρόγραμμα.
Πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους τους δημότες που έχουν αγκαλιάσει αυτό το πρόγραμμα και να τους διαβεβαιώσω ότι από εκεί και πέρα γίνεται αυτό που πρέπει.
Όλη αυτή η προσπάθεια συμβάλλει σημαντικά στην προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος και της ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου