Thursday, 28 March, 2024

Έδεσσα: Ανεξάρτητος ο σύμβουλος Γιώργος Μουστάκας

Ο Γιάννης Τσεπκεντζής, θα την θυμάται για πολύ αυτή την μέρα, αφού έλαβε ένα “πικρό δώρο”!

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μουστάκας, που μέχρι χτες, ήταν μέλος της παράταξης “Κοινωνία σε Κίνηση”, από σήμερα με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας, δηλώνει πλέον ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.

Έτσι πλέον, ο Γιάννης Τσεπκεντζής, κατορθώνει (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) μέσα σε δύο χρόνια να χάνει το 1/3 της παράταξης του, που από 9 οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξής του, γίνονται μόλις 6! Και μάλιστα αυτό συμβαίνει σε παράταξη της αντιπολίτευσης, που ουσιαστικά σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά σε αυτό τον χώρο.

Ήδη έχουν φύγει από την παράταξη:

*Ο Αντώνης Ξυλουργίδης, που είχε εκλεγεί πρώτος σε ψήφους

*Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, πρώτος εκλεγμένος σύμβουλος στην παράταξη από την Δημοτική Ενότητα Βεγορίτιδας και τώρα ο Γιώργος Μουστάκας, δεύτερος εκλεγμένος σύμβουλος στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του Γιάννη Τσεπκεντζή.

Σε ότι αφορά την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Μουστάκα, θα λέγαμε ότι ήταν αναμενόμενη, μετά τη διαφωνία που είχε εκφράσει ο ίδιος, σε ότι την περίπτωση Ξυλουργίδη, και με τον τρόπο που έγινε από τον επικεφαλής της παράταξης. Άλλωστε, ο κ. Μουστάκας, το αναφέρει και στην επιστολή ανεξαρτητοποίησης του. Από τότε είχε περάσει αρκετός χρόνος, που ουσιαστικά ο Δημοτικός Σύμβουλος έμενε στο περιθώριο, από τον επικεφαλής. Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί, ότι ο κ. Μουστάκας, αναφέρει στην επιστολή του ότι συνεχίζει ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος με την προσδοκία του καλύτερου για τον τόπο και όχι για να συμμετέχει σε ένα παραταξιακό παιχνίδι του ενός…

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου