Friday, 19 April, 2024

Έδεσσα: Επικήρυξη για τους δολοφόνους των σκύλων και μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου

Αυξάνεται ο αριθμός των σκυλιών που θανατώνονται με φόλες στην πόλη της Έδεσσας. Μέσα σε μια εβδομάδα βρέθηκαν άλλα τέσσερα δηλητηριασμένα

Τα δολοφονημένα τετράποδα ανέρχονται σε 33 το τελευταίο εξάμηνο και οι εθελοντές απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να ενημερώσει τις αρχές. Στο παρελθόν σημειώθηκαν μεμονωμένα περιστατικά, αλλά το φαινόμενο παίρνει διαστάσεις και που θα βγούν βόλτα στο πάρκο, σύμφωνα με την πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου Έδεσσας Κατερίνα Καλτσά.
Πάνω σε αυτό το θέμα, υπήρξε τεράστια κινητοποίηση από πλευράς του φιλοζωικού συλλόγου, που παλαιότερα είχε επικηρύξει τον άγνωστο/η δράστη, με υψηλή αμοιβή, σε όποιον θα έδινε πληροφορίες.
Πρόσφατα, υπήρξε μια διαμαρτυρία από την πλευρά τους, έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας, ενώ κατατέθηκαν σωρηδόν οι μηνύσεις κατά αγνώστων, προς το παρόν. Οι καταγγελίες κατά αγνώστων πέφτουν βροχή στο Α.Τ. Έδεσσας, όπως και στην Εισαγγελία.
Είναι υποχρέωση της Ελληνικής Αστυνομίας να προβεί σε ενέργειες για τον εντοπισμό του δράστη/ών, καθώς πρόκειται για έγκλημα.
Παρακαλούμε, όποιος έχει υποψίες ή κάποιο στοιχείο να το αναφέρει στο Α.Τ. Έδεσσας, ή στα τηλέφωνα 6986746436, 6996857444. Θα διατηρηθεί ανωνυμία.
-Είναι καθήκον όλων μας να προστατέψουμε τις αθώες ψυχές που χάνονται τόσο άδικα και τόσο βασανιστικά.
-Είναι καθήκον όλων μας να προστατέψουμε τα παιδιά, (που κινδυνεύουν εξίσου από δηλητηρίαση), τα οποία συχνά αντικρίζουν σκληρές εικόνες βλέποντας ένα ζώο να σπαρταράει, να βγάζει αφρούς και τελικά να πεθαίνει μπροστά στα μάτια τους.
-Είναι καθήκον όλων μας να προστατέψουμε την ίδια τη ζωή.
Το θέμα έφτασε μέχρι και το Δημοτικό Συμβούλιο, με ερωτήσεις και τοποθετήσεις από συμβούλους της αντιπολίτευσης, ενώ γίνεται προσπάθεια και από αυτή την πλευρά, για την εύρεση των δραστών.
Μέχρι και κηδειόχαρτα έβαλαν κάποιοι στις κολόνες της ΔΕΗ, για να προειδοποιήσουν τον ή τους δολοφόνους των τετράποδων.
Κανείς βέβαια δεν ξέρει που θα καταλήξει όλο αυτό, σε αυτό όμως που όλοι συμφωνούν είναι επιτέλους να βρεθούν οι δολοφόνοι!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου