Wednesday, 24 April, 2024

Έδεσσα: Παραλίγο νεκρός στους Καταρράκτες! Πήγε στην άκρη για φωτογραφία και έπεσε μέσα!

Αναστατώθηκε η περιοχή των Καταρρακτών την Παρασκευή, καθώς γύρω στις 8:30 το βράδυ, συνέβη… ατύχημα με έναν αλλοδαπό.

Συγκεκριμένα, ένας Λετονός 53 ετών στην προσπάθεια του να τραβήξει φωτογραφίες από τους Καταρράκτες, γλίστρησε από το κάγκελο και έπεσε μέσα στο νερό.

Το όλο σκηνικό συνέβη στην κάτω πλευρά της καφετέριας των “Καταρρακτών”.

Είχε όμως, Άγιο, αφού κατάφερε να κρατηθεί από μία πέτρα και στη συνέχεια από ξύλο δένδρου, μέχρι να έρθουν οι πυροσβέστες να τον βγάλουν από εκεί. Στο σημείο βρέθηκαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής με 6 άνδρες που με μία σκάλα προσέγγισαν τον Λετονό, τον έδεσαν με σχοινί και τον τράβηξαν πάνω!

Το ΕΚΑΒ που βρίσκονταν εκεί, τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, και αφού του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις του δόθηκε εξιτήριο. Να σημειωθεί ότι ο 53χρονος είχε μόνο εκδορές. Όπως έγινε γνωστό, ο αλλοδαπός ήταν μεθυσμένος. Είναι οδηγός νταλίκας και μαζί με τον συνοδηγό πέρασαν από την Έδεσσα και πήγαν στους Καταρράκτες. Αυτό που κυριολεκτικά τον έσωσε ήταν ότι εκείνη την ώρα είχε λίγο νερό στη ροή και ευτυχώς που “σκάλωσε” σε μία πέτρα.

Η ανάσυρση του πάντως ήταν αρκετά προβληματική, καθώς ο Λετονός ήταν υπέρβαρος. Σημασία έχει πάντως, ότι όλα πήγαν καλά, και από εκεί και πέρα ο οδηγός της νταλίκας (που έφυγε αμέσως μετά) θα θυμάται να μην πίνει όταν οδηγεί!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου