Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Έδεσσα: Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη στις 29 Απριλίου 2021 το μεσημέρι στις Σέρρες από αστυνομικούς του Γραφείου Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών

ένας ημεδαπός άνδρας, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, νωρίτερα την ίδια ημέρα εισήλθε παράνομα σε αυλή οικίας και αφαίρεσε ένα τσαντάκι που περιείχε 250 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. Σε βάρος του συλληφθέντα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο για παραβίαση των μέτρων για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού.
-Συνελήφθη στις 29 Απριλίου 2021, το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8,3 γραμμάρια ηρωίνης. Σε βάρος του συλληφθέντα επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο για παραβίαση των μέτρων για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού.
-•Συνελήφθη στις 29 Απριλίου σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 23 γραμμάρια κάνναβης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου