Thursday, 28 March, 2024

Έδεσσα: Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Μετά από στοχευμένες έρευνες των αστυνομικών με στόχο την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν χθες (15 Φεβρουαρίου 2023)

δύο ημεδαποί άνδρες σε ξεχωριστές περιπτώσεις σε Χαλκιδική και Πέλλα και σε βάρος τους σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, ημεδαπός άνδρας, καθώς από την οικία του και θαμνώδη περιοχή που χρησιμοποιούσε για την απόκρυψη ναρκωτικών, κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 382,7 γραμμαρίων και 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

Επίσης κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό 115 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ημεδαπός άνδρας, καθώς  σε αποθήκη ιδιοκτησίας του, διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 407 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου