Thursday, 25 April, 2024

Έδεσσα: Τροχαία ατυχήματα στον Άγρα και στο Κ. Γραμματικό

Τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στον Άγρα Έδεσσας και στο Κάτω Γραμματικό.
Επιβατικό ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητο τύπου Jeep στις 29-12-2018 το πρωί λίγο μετά τις 9.00′ έξω από το χωριό Αγρα στην στροφή κοντά στο γήπεδο εξαιτίας της ολισθηρότητας του δρόμου ο οδηγός έχασε για λίγο τον έλεγχο του αυτοκινήτου βγήκε από το δρόμο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και προσέκρουσε σε κολόνα της ΔΕΗ . Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν το μπροστινό μέρος του οχήματος να πάθει σοβαρές υλικές ζημίες. Οι επιβάτες ήταν ένα ζευγάρι οι οποίοι δεν έπαθαν ευτυχώς. Στην περιοχή μας βρέθηκαν ως τουρίστες από άλλο μέρος της Ελλάδος.
Το δεύτερο ατύχημα έγινε την ίδια ώρα περίπου το πρωί πάλι εξαιτίας της ολισθηρότητας τους δρόμου στην Ε.Ο. Έδεσσας – Φλώρινας (δ/ση Κάτω Γραμματικού) όπου επίσης ο οδηγός με ΙΧ επιβατικό αυτ/το έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα από τη σύγκρουση να τραυματισθούν ο οδηγός και η συνοδηγός και στη συνέχεια ασθενοφόρο τους μετέφερε στο Γ.Ν. Έδεσσας όπου και νοσηλεύονται.
Από το ατύχημα δεν επηρεάστηκε η κυκλοφορία των άλλων οχημάτων στους δρόμους καθώς άμεσα κατέφθασαν στα σημεία περιπολικά του Τμήματος Τροχαίας Έδεσσας βοήθησαν και πήραν όλα τα απαραίτητα μέτρα που χρειάζονται σε τέτοιες περιπτώσεις.

πηγή: tastv

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου