Thursday, 28 March, 2024

Έκθεση έργων – δημιουργημάτων των μαθητών του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου (Ε.Κ.) Έδεσσας

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία  από  την Παρασκευή 15 Απριλίου έως και την Τετάρτη 20 Απριλίου  2016 στο χώρο του Γυμναστηρίου  του σχολικού Συγκροτήματος Ε.Κ. – ΕΠΑΛ Έδεσσας  η Έκθεση έργων-δημιουργημάτων των μαθητών του 1ου Ε.Κ. (Εργαστηριακού Κέντρου, πρώην Σ.Ε.Κ.) Έδεσσας. Την Παρασκευή 15 Απριλίου στα εγκαίνια της έκθεσης παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Γιάννου , η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ταμβίσκου, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας κ. Κούγκας, ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του ΕΠΑΛ Έδεσσας κ. Σλατίνης, Διευθυντές Γυμνασίων και Λυκείων της περιοχής και πλήθος καθηγητών και μαθητών.

Μετά τα εγκαίνια έγινε περιήγηση  στους χώρους της έκθεσης και οι προσκεκλημένοι γνώρισαν τις  δημιουργίες των μαθητών που πραγματοποίησαν κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς, στους εργαστηριακούς χώρους στα πλαίσια των εργαστηριακών τους μαθημάτων.

H συμμετοχή του κόσμου στην έκθεση όλες τις ημέρες ήταν ικανοποιητική, ενώ παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και επαγγελματίες της πόλης μας. Η παρουσία καθηγητών, μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων της περιοχής όλες τις μέρες λειτουργίας της έκθεσης ήταν εντυπωσιακή, γεγονός που δείχνει την μεγάλη απήχηση που είχε η έκθεση  στην εκπαιδευτική κοινότητα.

ΤΕΛΙΚΟ1 ΤΕΛΙΚΟ2 ΤΕΛΙΚΟ4 ΤΕΛΙΚΟ5

Έκθεση έργων – δημιουργημάτων των μαθητών του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου (Ε.Κ.) Έδεσσας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου