Thursday, 25 April, 2024

Ένταση και αντιπαραθέσεις στο ΔΣ Σκύδρας, για τον ορισμό προέδρων στα Νομικά Πρόσωπα

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας συνεδρίασε το απόγευμα της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου με 75 (!) θέματα στην ημερήσια διάταξη!
Ο Ορισμός Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. για τις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, δημιούργησε ένταση, καθώς προτάθηκε και πέρασε από τη συμπολίτευση η αύξηση του ποσού της αντιμισθίας.

Ο γραμματέας του ΔΣ Θάνος Σπανός αντιπαρατέθηκε στο θέμα, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι απαραίτητο να γίνει η όποιια αύξηση… η δήμαρχος απάντησε πως: “Όταν κάποιοι είχαν θέσεις στον Δήμο, δεν διαμαρτυρόταν για τα λεφτά που έπαιρναν…”. 


Στη συνέχεια ορίστηκαν τα νέα Διοικητικά Συμβούλια του Ν.Π.Δ.Δ. ΕΦΑΚΠΠ Σκύδρας και ο καθορισμός της αμοιβής του προέδρου κι εκεί συνεχίστηκε η αντιπαράθεση και οι αιχμές!


Ακολούθησε ο ορισμός του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τη ΔΕΥΑ ενώ εντύπωση προκάλεσε το ένατο θέμα που αφορούσε την “Ανάκληση απόφασης Δ.Σ. και λήψη νέας για ορισμό εκπροσώπου της Αμιγής Δημοτικής Επιχείρησης Υδροθεραπευτηρίου με την επωνυμία «ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ», που ιδρύθηκε πριν 22 χρόνια, παρέμεινε ανενεργή και έχει να κάνει με την ανάπτυξη των Λουτρών Λουτροχωρίου!

Από το ’97 έχουν συσσωρευτεί μόνο οφειλές και το νέο προεδρείο καλείται να διαπιστώσει αν θα γίνει εκκαθάριση ή θα συνεχιστεί η λειτουργία της υπό νέα δεδομένα…

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου