Tuesday, 16 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Έργα πεζοδρόμησης και πλακοστρώσεις και στην τοπική κοινότητα Αραβησσού

Υπογράφηκε την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου η σύμβαση του έργου «Πλακοστρώσεις και Πεζοδρομήσεις στην επέκταση της Τοπικής Κοινότητας Αραβησσού του Δήμου Πέλλας» από το Δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο και τον εκπρόσωπο της Κοινοπραξίας ‘’ Δημήτριος Χ. Καιρίδης- Γεώργιος Α. Ευταξιάδης’’. Tο ύψος του έργου ανέρχεται στα 185.952,62 ευρώ και είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα  «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» με συγχρηματοδότηση από το Ε.Γ.Τ.Α.Α. και Εθνικούς πόρους.

Σύμφωνα με τη σύμβαση το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός  εξήντα (60) ημερών.

‘’Πρόκειται για μια πολύ σημαντική παρέμβαση που πραγματοποιείται και θα ολοκληρωθεί άμεσα, βελτιώνοντας αισθητικά την εικόνα της περιοχής και την καθημερινότητα των κατοίκων, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν αρκετά από τα πλημμυρικά φαινόμενα των τελευταίων χρόνων.

Αξιοποιώντας κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο και ιεραρχώντας τις ανάγκες των  τοπικών  κοινωνιών  εργαζόμαστε με συνέπεια και μεθοδικότητα προκειμένου να εγκριθούν ολοένα και περισσότερες προτάσεις μας, που αφορούν στο περιβάλλον και στην καθημερινότητα των δημοτών’’ τόνισε  ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου