Friday, 19 April, 2024

Έργα στον ποτομοβραχίονα της Έδεσσας σήμερα η εκδίκαση και σύντομα η απόφαση

Το δικαστήριο  Έδεσσας, εξέτασε σήμερα, στο κύριο μέρος, την προσφυγή 8 κατοίκων της πόλης, που στη δεύτερη προσφυγή τους, η πρώτη ήταν υπέρ της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας ανέφεραν ότι κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του εργοταξίου, η ανάδοχος εταιρεία, που έχει αναλάβει την κατασκευή του έργου στον μεγάλο ποταμοβραχίονα της πόλης, έκοψε κάποια δέντρα.

Η πλευρά όμως, του ανάδοχου, δια μέσω της νομικής συμβούλου, τονίζει ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται.
Ο καθένας διέθετε από την πλευρά του φωτογραφικά πειστήρια, τα οποία και δόθηκαν στην αρμόδια δικαστή, που εκδίκασε την υπόθεση. Η διαδικασία ήταν κλειστή, για αυτό και βασιζόμαστε στις πληροφορίες που υπάρχουν από πλευράς διαδίκων.
Σύμφωνα με αυτές, η νομική σύμβουλος της κατασκευάστριας εταιρείας, πήγε σήμερα το πρωί στην Αστυνομία, καθώς ανέφερε ότι η περίφραξη του χώρου, όπου θα βρίσκεται το εργοτάξιο, είχε παραβιαστεί!

Το γεγονός αναφέρθηκε και στην διάρκεια εκδίκασης της υπόθεσης, ενώ όπως μας μεταφέρθηκε, αυτός που παραδέχτηκε ότι παραβίασε την περίφραξη, ήταν ο δικηγόρος των 8.
Παράλληλα, πάντα οι πληροφορίες μιλούν ότι η μάρτυρας των 8, είπε πως αν χρειαστεί θα δεθούν από τα δέντρα για να μην κοπούν!

Αυτό όμως, που πραγματικά εντυπωσίασε, ήταν ότι το αίτημα των 8 για επιτόπου αυτοψία, έγινε δεκτό, γεγονός που σημαίνει ότι στο καταμεσήμερο, πήγαν όλοι στο χώρο του εργοταξίου, για να δούνε τι ακριβώς συμβαίνει.

Η απόφαση του δικαστηρίου, θα βγει στο επόμενο δεκαπενθήμερο.

Σίμος Σλατίνης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου