Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Έρχονται και άλλες οικογένειες προσφύγων στα Γιαννιτσά

Από το πρωί της Τρίτης φήμες θέλουν να έρχονται και άλλες 15 οικογένειες προσφύγων στα Γιαννιτσά στα πλαίσια της φιλοξενίας σε σπίτια

από ΜΚΟ που ήδη έχει φέρει περί τις 10 οικογένειες.

Άλλωστε, από τις αρχές του μήνα δημοσιοποιήθηκε πως θα ξεκινήσει πρόγραμμα χρηματοδοτούμενης φιλοξενίας προσφύγων σε 600 σπίτια στην Αθήνα και 100 στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Όλα αυτά από την οργάνωση της «Αλληλεγγύης- Solidarity Now», σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, στο πλαίσιο του προγράμματος επιδότησης ενοικίου 20.000 θέσεων.

Το κάθε σπίτι που φιλοξενεί πρόσφυγες παίρνει κατά άτομο το ποσό των 300 ευρώ οπότε σίγουρα είναι δέλεαρ για κάποιους που έχουν χώρο να «φιλοξενήσουν» με το αζημίωτο πάντα!

Προς το παρόν δεν επαληθεύεται βέβαια, σύμφωνα και με την επικοινωνία που είχε ο «Λόγος» με επικεφαλής παρατάξεων του δήμου και συμβούλους ότι θα ξεκινήσουν να έρχονται από σήμερα, όμως ούτως ή άλλως σύντομα θα συμβεί, εφόσον ο καθένας αυτόνομα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, και ασχέτως ΜΚΟ έχει το δικαίωμα να πράξει όπως επιθυμεί!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου