Thursday, 28 March, 2024

Έτοιμη για τις εκπτώσεις η αγορά της Έδεσσας

Έτοιμη για τις εκπτώσεις η αγορά της Έδεσσας
Πανέτοιμη παρουσιάζεται η αγορά της Έδεσσας, ενόψει των θερινών εκπτώσεων, που ξεκινούν την Δευτέρα 13 Ιουλίου.

Ο θεσμός αυτός κρατά μέχρι και το τέλος Αυγούστου, δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να ψωνίσουν τις ευκαιρίες που θα βρουν στα μαγαζιά της πόλης.
Για το θέμα αυτό, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας, Νεκτάριος Ελμαλογλου, μας δήλωσε τα εξής:

“Είναι αλήθεια, ότι ένας κλάδος που χτυπήθηκε σοβαρά στην περίοδο του lockdown, εξαιτίας των μέτρων που επιβλήθηκαν για το κορονοϊό, είναι αυτός των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων στον οποίο ανήκουμε. Δεν το βάλαμε όμως κάτω. Από την ημέρα που σήμανε η επανεκκίνηση, όλοι σταθήκαμε υπεύθυνα στους κανόνες ασφαλείας που επιβάλλονται, και με τις πολλές ευκαιρίες που υπήρξαν στην διάθεση των προϊόντων μας, σταθήκαμε δίπλα στους καταναλωτές και αυτοί κοντά μας, στην προσπάθεια επανεκκίνησης της τοπικής μας οικονομίας.
Τώρα έχουμε μπροστά μας τις θερινές εκπτώσεις.
Και εδώ λοιπόν, λέμε προκαταβολικά, ότι οι ευκαιρίες στην ποιότητα και στις τιμές δεν πρόκειται να λείψουν. Εξάλλου είναι κανόνας για εμάς, πόσο μάλιστα τώρα, υπάρχει ένας λόγος παραπάνω. Διαβεβαιώνω όλους ότι η αγορά της Έδεσσας είναι πανέτοιμη και είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν.
Πρέπει να στηρίξουμε, όπως και κάθε επαρχιακή αγορά, γιατί έχει σημασία να τονώσουμε την τοπική οικονομία σε αυτή την δύσκολη εποχή”.

Σίμος Σλατινης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου