Thursday, 18 April, 2024

Αγιασμός στους παιδικούς σταθμούς της Έδεσσας

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι παιδικοί σταθμοί του ΝΠΔΔ “ΕΥ ΖΗΝ” Δήμου Έδεσσας, υποδέχτηκαν με χαρά τα νήπια που εγγράφηκαν

για το νέο σχολικό έτος 2019- 2020. Το καλωσόρισμα ολοκληρώθηκε με τον καθιερωμένο αγιασμό που τελέστηκε κατά τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 6 Σεπτεμβρίου 2019 στις κατά τόπου δομές. Στον αγιασμό παρευρέθηκαν το προσωπικό του εκάστοτε παιδικού σταθμού καθώς και οι γονείς με τα παιδιά τους που καλωσορίστηκαν γλυκά και αντάλλαξαν ευχές για καλή παιδαγωγική χρονιά με υγεία και δημιουργική διάθεση.
Ο Πρόεδρος του “ΕΥ ΖΗΝ” κ. Δημήτριος Γιώγας ευχαρίστησε τους νέους γονείς για την επιλογή τους και τους παλιούς για το ζήλο που υπέδειξαν. Η ομαλή λειτουργία των παιδικών σταθμών εξαρτάται άμεσα από την στήριξη, την προσφορά και την συνδρομή των ωφελούμενων των υπηρεσιών μας. Ευελπιστεί σε μια συνεχή συνεργασία καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς με τη δέσμευση ότι η Διοίκηση του “ΕΥ ΖΗΝ” θα προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για την ορθή και ομαλή λειτουργία των παιδικών σταθμών του Δήμου Έδεσσας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου